nie zdalem egzaminu praktycznego
witam, dziś nie zdałem egzaminu praktycznego, myśle że byla w tym częściowo wina egzaminatora tj. podczas jazdy bardzo żadko dawal komendy typu ,, na następnym skrzyżowaniu proszę skręcić w lewo" dużo częściej pokazywał palcem gdzie mam jechać albo mówił ,, jedz tam gdzie ten srebrny samochód " ( a na pewno nie jeden srebrny samochód znajdowal sie na drodze, decyzje o zmianie kierunku jazdy podejmowal nawet 2-3 metry przed skrzyżowaniem, przez to bylem rozkojarzony i zestresowany bo musialem patrzec i na droge i na niego i przykladowo w czasie jazdy szukac srebrnego samochodu ktory gdzieś skręcił . Rozczarowalem sie jazdą egzaminacyjną................
Re: nie zdalem egzaminu praktycznego
Cytat:
Napisał marktds
witam, dziś nie zdałem egzaminu praktycznego, myśle że byla w tym częściowo wina egzaminatora tj. podczas jazdy bardzo żadko dawal komendy typu ,, na następnym skrzyżowaniu proszę skręcić w lewo" dużo częściej pokazywał palcem gdzie mam jechać albo mówił ,, jedz tam gdzie ten srebrny samochód " ( a na pewno nie jeden srebrny samochód znajdowal sie na drodze, decyzje o zmianie kierunku jazdy podejmowal nawet 2-3 metry przed skrzyżowaniem, przez to bylem rozkojarzony i zestresowany bo musialem patrzec i na droge i na niego i przykladowo w czasie jazdy szukac srebrnego samochodu ktory gdzieś skręcił . Rozczarowalem sie jazdą egzaminacyjną................
Jezeli to co piszesz jest prawdą to się odwoluj bo egzaminator przegiąl do spodu, nie może powiedzieć ci jedź za tym samochodem, bo ten samochd mógl wykonywać manewr nie zgodnie z przepisami. Sposób przeprowadzania egzaminów okresla rozporzadzenie bodajże nr 277. Wybacz ale nie pamiętam więcej szczególów, co do dokladnego określenia nazwy tego rozporządzenia. Na odwolanie masz 14 dni jeżeli nic się w przepisach ostatnio nie zmienilo. Po 14 dniach kasuje się nagranie przebiegu twojego egzaminu i wtedy nic nie udowodnisz. Mam prosbę, jak móglbyś napisać, za co cię oblal ten egzaminator i w jakim mieście zdawaleś.