Zatrudnię instruktora nauki jazdy z własnym samochodem. Okolice Radzionkowa, Piekar Śląskich, Bytomia, Tarnowskich Gór. Tel 513 944 007
Printable View
Zatrudnię instruktora nauki jazdy z własnym samochodem. Okolice Radzionkowa, Piekar Śląskich, Bytomia, Tarnowskich Gór. Tel 513 944 007
Z ciekawosci jesli nie jest tajemnicą ile za godzinę brutto oferuje osrodek dla instruktora skoro na stronie osrodka godzina jazdy ( na kursie ) to 26 zł więc instruktor napewno dostanie mniej . Po odliczeniu kosztów samochód ubezpieczenia paliwo itp to ile instruktor ma na ,,rękę" . Więc odpowiedz nasuwa sie sama .wyzysk?
Nigdzie nie widzie na mojej stronce ceny 26zł za godzine. (no chyba że jakieś nie dopatrzenie, ale w cenniku wszystko gra).
Pozdrawiam
No nie wiem co tu może być tajemnicą. Napisz po prostu ile płacisz za godzinę i jeżeli oferta będzie atrakcyjna to z pewnością się ktoś znajdzie.
kopia z strony ośrodna
Rata - 400zł - 30 godzin teorii
2 Rata - 266zł - 10 godzin jazd
3 Rata - 266zł - 10 godzin jazd
4 Rata - 266zł - 10 godzin jazd
Sory nie jestem złosliwy ale 266/10= 26,6
Patrzac na ten cennik od razu nasuwa mi sie pytanie jaka jest cena za dodatkowe godziny :)Cytat:
Napisał doswiadczony
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam na rozmowe. Z mojej strony mogę tyle tylko powiedzieć, iż stawki płacowe mam chyba jedne z wiekszych w okolicy.
Pozdrawiam
No dobrze, ale 400zł za teorię, a ona jest robiona zbiorowo. Więc sumarycznie bilans musisz liczyć, a nie raty. Raty są rozpisane zapewne w sensie DO KIEDY MAKS należy zapłacić. Czyli 400zł płaci kursant na starcie, potem przed jazdami 266, po 10h jazd kolejne 266 itd.Cytat:
Napisał doswiadczony