26 letni instruktor nauki jazdy kat. B szuka pracy na terenie Bydgoszczy lub Nakła nad Notecią. Praca na razie na weekendy lub wakacje. Szczegółowe informacje (CV) dla zainteresowanych.
606599300
karol@naklo.info
--
pozdrawiam
KK
Printable View
26 letni instruktor nauki jazdy kat. B szuka pracy na terenie Bydgoszczy lub Nakła nad Notecią. Praca na razie na weekendy lub wakacje. Szczegółowe informacje (CV) dla zainteresowanych.
606599300
karol@naklo.info
--
pozdrawiam
KK
Ciężko jest z praca w Kujawsko-Pomorskim dla nas Instruktorów. Ja szukam w Toruniu i niestety cały czas bezskutecznie. :|
Ja zastanawiam się nad kupnem auta na kredyt i jeździć u kogoś z własną działalnością. Możecie mi powiedzieć jaka jest rozsądna stawka w takim przypadku? Micra koszt ok 15000 PLN. Nie wiem czy lepiej w benzynie / gaz czy diesel, 5 drzwi, 3 drzwi. A może starą eLke chociaż ta już będzie pewnie dobita. W Toruniu jeżdżą yarisy to pewnie jeszcze więcej kasiory na auto. Ubezpieczyć auto AC ?
Mnie niestety nie stać na Yarisa więc cały czas szukam ośrodka który potrzebuje instruktora bez własnego samochodu. Straszna porażka jest w Toruniu i powoli zaczynam wątpić w sens robienia sobie uprawnień instruktorskich. Uczenia było dużo, kasa poszła a pracy zero... :(
Koledzy nie ma się co załamywać. U nas może trochę lepiej, ale też nie aż tak wesoło. Każdy na początku ma momenty załamania... ale jak już się ruszy to się potoczy ;)
A co do używanej eLki... moim zdaniem lepiej poszukaj używanego nie-eLki i przerób. Chociaż przecież ludzie kupują potem samochody z eLek i też jeżdżą. Więc zawsze jakoś to będzie.
Ja kupiłem używane CLIO z 2006, najechane miało 62000km, zrobiłem 13tys i póki co odpukać :) tylko zawieszenie mi puka :D i jedna felga trochę do prostowania się nadaje... więc nie ma tragedii z używanym samochodem. AC wykupiłem, ale wypowiem się po roku - czy się opłacało. Jeździłem wcześniej na samochodzie OSK, nie miałem żadnego zarysowania, na moim póki co też uważam ;)
ja na spoko podchodzę do tego na razie pracuje ale z chęcią bym zaczął robić coś innego. Może od października zajmę się nauką czas dokończyć studia, które kiedyś się zaczęło ;) Co do używanych autek w moim rejonie są Nissany i nie chce mi się wierzyć, że auto z 2003 mają przejechane ok 70 000 km. Ile robicie rocznie na L-kach?
Szukam pracy jako instruktor nauki jazdy kat. B, C ,E w Bydgoszczy numer kontaktowy 664086194