Czy w Limanowej potrzeba jeszcze instruktora??Czy też to miasto jest w 100% nasycone....
Printable View
Czy w Limanowej potrzeba jeszcze instruktora??Czy też to miasto jest w 100% nasycone....
Najlepiej podzwoń po ośrodkach i popytaj a wtedy powiedzą ci wprost, albo wywnioskujesz z rozmowy czy jest zapotrzebowanie.
Przy obecnym spadku liczby kursantów czarno to widzę.
Tak jak mówiłem podzwoń i popytaj. Zarejestrowanych w powiecie jest chyba z kilkanaście ośrodków a zapewne pytasz w związku z tym że chcesz się wybrać na kurs a nie wiesz czy jest sens - więc najprościej zadzwonić a mniej to będzie kosztowało niż późniejszy nieużyteczny dokument.
:)no i w tym problem,że dokument już mam;)a może i nie problem..Jedno co jest pocieszające,że w naszym terenie raczej nie ma spadku narodzin i niż nam specjalnie nie grozi :lol:
powiem ci szczerze. jesli zaczynasz przygode ze szkoleniem i latwo tracisz cierpliwosc , przepracuj rok a w miedzyczasie szukaj czegos innego. w powiecie jest czterdziesci kilka zarejestrowanych szkol. z czego ponad polowa to firmy o jednym aucie(wlasciciel sam jezdzi). obecnie dostac prace na tym terenie w tym zawodzie graniczy z cudem. chyba ze akurat miejsce sie zwalnia albo jakies znajomosci masz etc. Po drugie u nas rynkiem rzadza uklady.nie mowie ze we wszystkich szkolach ale sa takie.rzecz jasna nie bede wymienial co i jak bo zapewne sam sie domyslisz :)
:cry:
Coś mi się nie chce wierzyć w jakieś układy.Niby jakie?Cytat:
Napisał olek256
Popularność danego ośrodka odzwierciedla się ilością kursantów a co za tym idzie potrzeba więcej instruktorów.
Przecież taki ośrodek do którego na kurs przychodzi jedna czy dwie osoby nie zatrudni powiedzmy trzech instruktorów, a znam takie ośrodki gdzie jest właśnie taka frekwencja i pomimo to kursanci mają problem z wyjeżdżeniem godzin i przeciąga się kurs w nieskończoność .
generalnie to mnie pocieszacie jak nie wiem co :?
jeszcze nie zdążyłam zacząć,a tu mi serwujecie takie rewelacje :roll:
boja sie konkurencji :)
Ahoj!
Coż za "wicie rozumicie" i "pan wiesz a ja rozumiem" ...Cytat:
Napisał olek256
Borys