Wymiana samochodów - WORD Poznań
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajduję się przepis który mówi o tym że OSK musi szkolić na takim samochodzie jaki jest na egzaminie w WORD? I jeszcze jedno. Czy ktoś wie może coś na temat wymiany samochodów w WORD w Poznaniu? Kiedy ma nastąpić wymiana i na jaką markę. Dochodzą mnie różne słuchy ale tak naprawdę nie wiem ile w tym prawdy a ile ....
Re: Wymiana samochodów - WORD Poznań
Cytat:
Napisał Rakoś
Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajduję się przepis który mówi o tym że OSK musi szkolić na takim samochodzie jaki jest na egzaminie w WORD?
Takiego zapisu oczywiście, że nie ma. Możesz szkolić dowolnym pojazdem spełniającym określone wymagania.
Tyle w teorii ale w praktyce jak będziesz miał inne pojazdy szkoleniowe niż w WORD to raczej nie będziesz miał kogo szkolić :)
Re: Wymiana samochodów - WORD Poznań
Czy ktoś wie może coś na temat wymiany samochodów w WORD w Poznaniu? Kiedy ma nastąpić wymiana i na jaką markę. Dochodzą mnie różne słuchy ale tak naprawdę nie wiem ile w tym prawdy a ile ....[/quote]
W całej Wielkopolsce clio będą jeszcze 4 lata. Za cztery lata pewno kolejny przetarg i kto wie. A może w końcu doczekamy się czasów, gdzie kursant będzie zdawał na samochodzie ośrodka szkolenia. Przecież obok Ukrainy jesteśmy jedynym państwem w UE gdzie egzaminy zdaje się na samochodach WORD.