Zdobyte uprawnienia szukanie pracy rozmyślamy.
Mieszkam w Siedlcach zdobyłem uprawnienia kat A i B. niestety miasto to nie daje mi możliwości by pracować w zawodzie. Jednakże rozważam przeprowadzkę do Stolicy.
Obecnie mają zmienić się samochody na stosunkowo tanie,jak na nowe. Chciałem skorzystać z dofinansowania ciekawy jestem jakie są wasze przemyślenia w tej kwestii.
Popytałem trochę i nie wygląda to za wesoło. Samochód wziąć jest łatwo ale przez rok należy prowadzić działalność która musi trwać, zakładać szkoły nie opłaca się na jeden samochód, mój idealny plan,
Składam wniosek o kupno samochodu a celem działalności gospodarczej będzie świadczenie usług dla OSK w zakresie szkolenia kursantów.
Znacie może ośrodki szkolenia które są zainteresowane taką opcją, wiem że na rynku jest trudno a opcja z pracą na cudzym samochodzie jest mało opłacalna, jeśli w ogóle.
Marek.
P.S. Interesowały by mnie propozycje z Mińska, Warszawy, Siedlec( w co niestety nie wierze za bardzo) pozdr. Ew. co myślicie na ten temat.
Re: Zdobyte uprawnienia szukanie pracy rozmyślamy.
Cytat:
Napisał fazgord
przez rok należy prowadzić działalność
No jeżeli to jest dla ciebie zbyt wygórowane wymaganie za 40tys. dotacji, to sorry... :?
Cytat:
Napisał fazgord
Znacie może ośrodki szkolenia które są zainteresowane taką opcją,
A czy znacie?, a czy wiecie? A najlepiej to mi znajdźcie robote... Chłopie! podzwoń i popytaj! Coś ty taki nieruchawy?
Re: Zdobyte uprawnienia szukanie pracy rozmyślamy.
Cytat:
Napisał archis_p
No jeżeli to jest dla ciebie zbyt wygórowane wymaganie za 40tys. dotacji, to sorry... :?
U nas PUP daje 18 tys.
A swoją drogą z pracą jest ciężko. Większość tego doświadcza. Zdając sobie z tego sprawę i tak zamierzam teraz zrobić uprawnienia instruktora, bo jest to moje marzenie... a potem jakoś samo się potoczy, myślę :)