Cześć,
Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobrą szkołę jazdy we Wrocławiu? Chce je zrobić na kategorię B1.
Printable View
Cześć,
Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobrą szkołę jazdy we Wrocławiu? Chce je zrobić na kategorię B1.
Ja przy wyborze szkoły jazdy we Wrocławiu kierowałem się tym rankingiem. Wybór okazał się trafny.
Zielona-95 , z pelna premedytacja polecam Kursanta. Mają fajne program dla B1, nowe autka i chyba najwieksze doswiadczenie we Wro. Nie zawiedziesz się. for sure.
Kkasprzak, ranking jest good! Dlatego właśnie uwazam, ze wewnetrzne egzaminy w szkolach jazdy sa niezbedne. Nie tylko egzaminy teoretyczne, ale wlasnie praktyczne. Po co tracić pieniadze na egzaminy w WORDzie, jak można się przetestowac wczesniej za darmoszke;)
Część szkół nauki jazdy już robi wewnętrzne egzaminy. Myślę, że tylko tak można zdobyć wyższe miejsce w rankingu zdawalności. Ja robiłem prawko w kursancie i miałem wewnętrzny z zupełnie innym instruktorem niż jeździłem.
Egzaminy wewnętrzne wszędzie powinny być przeprowadzane z głową a nie z otwartym portfelem.
Egzaminy wewnętrzne wszędzie powinny być przeprowadzane z głową a nie z otwartym portfelem.
Co to oznacza z głową? Sugerujesz, że ktoś płaci za wewnętrzny? Przecież to bez sensu!
No, wlasnie ktos mi powiedzial, ze za wewnetrzne egazminy tez sie niekiedy placi. Przeciez to jakas masakra. Ja mam tylko jeden odnosnik - Kursanta - no i tam bylo to wszystko wliczone w cene kursu. I tak powinno byc. Wspolczuje tym, ktorzy musza za to placic...