Witam,
moje pytanie brzmi następująco jeżeli 18 lat skończę 26 września i zapiszę się na dziś/jutro na prawo jazdy kategorii A. To jak to będzie jeżeli nie zdążę zdać go przed wejściem nowych zasad które mówią, że KATEGORIA A będzie od 24 lat?
Printable View
Witam,
moje pytanie brzmi następująco jeżeli 18 lat skończę 26 września i zapiszę się na dziś/jutro na prawo jazdy kategorii A. To jak to będzie jeżeli nie zdążę zdać go przed wejściem nowych zasad które mówią, że KATEGORIA A będzie od 24 lat?
To jest pewne? Bo chcę wiedzieć na 100 %
Pewnie na tym forum wolałbyś usłyszeć odpowiedź która byłaby po twojej mysli. Czy to co podał ks-rider jest pewne, na 100% dowiesz sie w styczniu 2013 roku. Teraz to tylko info na 99% U nas nigdy nic nie wiadomo do samego końca.
Autorowi bardziej chodziło o praktykę a nie testy. Testy to na 150% po nowemu.Cytat:
nikt nie będzie dla kilku kandydatów utrzymywał sali i wyposażenia w/g starych zasad
Praktyka, nigdy nie wiadomo do końca co ustawodawca zrobi. Czy kursy na kategorię A zaczetę przed wejsciem nowych przepisów będą ważne czy spadną do innej kategorii.
O zmianach w egzaminie praktycznym sie nie mówiło i nie mówi .. Automatycznie pomyślałem więc o teorii ..