Witam,
Moja sytuacja wygląda następująco: Zacząłem Kurs na prawo jazdy kat.B w ośrodku 'A' zdałem egzamin wewnętrzny pod koniec 2011r. wyjeździłem 8 może 10 godzin, niestety obydwie osoby które mnie uczyły wolały spędzać czas z telefonem w ręku niż, nauczenie mnie czegokolwiek poza 'jedź wprawo, w lewo, na rondzie prosto' zniechęciłem się bardzo i teraz po ponad roku chciałem się przepisać do innego ośrodka 'B' i mam obawy co do podobnych sytuacji, czy spotkał się ktoś z taką że tak powiem 'obsługą i zaangażowaniem'?
Mam jeszcze pytanie, czy jesli upłynął ponad rok od zdania teorii w felernym ośrodku 'A' w momencie przepisania się do innego ośrodka 'B' mi przepada, czy mogę dalej kontynuować, bez potrzeby kolejnego zaliczania teorii? Jeśli tak to w jaki sposób odbywa się przekazanie papierów, zaświadczeń itd. Co będę potrzebował zeby kontynuować wcześniej zaczęty kurs w innym ośrodku szkoleniowym?
Jeszcze jak wyglądają płatności, w pierwszym ośrodku zapłaciłem tylko 200zł, czy będe musiał zapłacić z cały kurs, czy tylko tyle dokąd trwał czyli do tych 8 czy 18h wyjeżdżonych ?