Witam wszystkich!!! Bardzo podoba mi się odmieniona stronka :) Będę ją teraz częściej odwiedzał... Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających:)[/url]
Printable View
Witam wszystkich!!! Bardzo podoba mi się odmieniona stronka :) Będę ją teraz częściej odwiedzał... Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających:)[/url]
hmm coś nie tak z wyświetlaniem podświetlen "nowe tematy" "nowe posty" Mimo żę pojawi się nowy temat to itak jest oznaczenie szare czyli brak nowych tematów lub jak są nowe posty... Też tak macie ?
Mnie się podświetla prawidłowo.
Admin czuwa ;) Na prawdę dzięki wszystkim za zwracanie uwagi na detale typu podświetlanie, linki cytowania, edytowania etc...
cman dzięki za memberlist :D
W zasadzie nic nie zastąpi dużej grupy wiernych użytkowników mimo że serwis był długo testowany nadal mogą się pojawiać pewne niedogodności, lub przeoczenia (cman ;))...
Na razie jednak wydaje się być pozytywnie. Ale nadal wasz temat jest 'kontrolowany' ;)
Długie linki "rozwalają" stronę.
Może wprowadzić jakieś zawijanie?
Też tak mam, ale pewnie dlatego, że mam problem z logowaniem za pierwszyma razem (nie loguje mnie). A jak loguje się drugi raz to posty już się nie podświetlają no bo one podświetlają się przy pierwszym logowaniu.Cytat:
Napisał Browar
Tu pisałam o tym problemie
http://naukajazdy.pl/assets/modules/...topic.php?t=10
A gdzie dokładnie? Jakiegoś linka proszę :)Cytat:
Napisał Vella
Udało się Wam dojść do tego w jakiej sytuacji Was nie loguje za pierwszym razem? Czy jest różnica jeśli logujecie się z dolnego formularza pod forum, a inaczej z górnego linka zaloguj?Cytat:
Napisał eliza
http://naukajazdy.pl/assets/modules/...ic.php?p=55#55Cytat:
Napisał admin
I z dolnego i górnego to trzeba po dwa razy.Cytat:
Udało się Wam dojść do tego w jakiej sytuacji Was nie loguje za pierwszym razem? Czy jest różnica jeśli logujecie się z dolnego formularza pod forum, a inaczej z górnego linka zaloguj?
Natomiast jak klikam na "zaloguj się by sprawdzić czy masz nowe wiadomości" loguje mnie od razu za pierwszym razem.