Na 50 osób zdało tylko kilkanaście
Printable View
Na 50 osób zdało tylko kilkanaście
W jakim terminie ,w lipcu ,gdy zdawałem zdało ok.50-60%na kat.B.
Witam!
Zgadzam sie, że zdawalność w Poznaniu jest niska.
Witam
W sierpniu tez za dużo nie zdało i miedzy innymi ja też :(
W tym miesiacu nie poszedlem bo za bardzo się nie przygotowałem ale następny termin jest 18 paździenika
Byly teraz jakies dziwne pytania ?
Moim zdaniem zdawalność bylaby o wiele większa, gdyby pytania i odpowiedzi były kompetentnie sformułowane.Cytat:
Napisał Dawid_Poznan
Jest tam bardzo dużo błędów spowodowane niepełną znajomością kd. oraz 217-stki. BARDZO DUżO do życzenia pod tym względem /profesjonalizm układającego pytania/ ma dział psychologii, dydaktyki i metodyki nauczania
Ja właśnie 20IX zdałem w Poznaniu Pytania masakra!tak zakręcone Samo pytanie niby proste ale te odpowiedzi:( PS Szukam pracy jako instruktor marcin.gub@poczta.fm
Z jednej stronu "dziwne" pytania. Z drugiej strony selekcja tych którzy do pracy instruktorskiej nie są przygotowani. Niestety wielu kandydatów na instruktorów myśli, że wyuczy się na pamięć testów, tak jak to ma miejsce na kursach na prawo jazdy kat."B" lub innej i zaliczy bezboleśnie egzamin. Tu na kursach instruktorskich uczy się myślenia.
Bobik durniu zamknij się, albo nie wiesz co piszesz albo jestes... Pytania są raczej z filozofii, aniżeli z 217, kodeksu drogowego czy techniki kierowania. Wielu z Nas wie jak postępować w sytuacjach opisywanych w pytaniach, lecz nie zdaje ponieważ nie wie co autor pytania chcial powiedziec
Zgadzam się z kolegą wyżej. To mają być testy sprawdzające naszą wiedzę z przepisów drogowych i ustaw o szkoleniu. A czasem ciężko zrozumiec o co chodzi w pytaniu. I pewnie w wielu przypadkach egzaminator też tego nie wie.
A może by tak dyskutować na trochę innym poziomie niż "spod budki z piwem". Chyba rejestrując się akceptowałeśCytat:
Bobik durniu zamknij się,
Cytat:
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, .....