Jak długo trzeba czekać na odbiór prawa jazdy ? Jak pójde do Wydziału Komunikacji po 2 tygodniach od egzaminu to mnie wysmieją że jestem strasznie niecierpliwa ?
Printable View
Jak długo trzeba czekać na odbiór prawa jazdy ? Jak pójde do Wydziału Komunikacji po 2 tygodniach od egzaminu to mnie wysmieją że jestem strasznie niecierpliwa ?
nie wyśmieją cię bo wtedy już prawko powinno być :wink:
No włąsnie powinno ale jeszcze nie ma na szczescie będzie w piątek :)
Ja zdawałam 20tego lutego, 26 wpłyneły dokumenty do wydziału komunikacji a 29 juz mogłam odebrać prawko. Takze w sumie 9 dni od zdania. Na szczście w Płocku można sprawdzić wszystko na stronce i nie trzeba nigdzie biegać. Pozdro
ja zdałam egzamin 31 stycznia,prawko było do odbioru dopiero 18 lutego,no ale tyle to chyba czeka się tylko w Szczecinie.gratuluję :lol:
tak średnio to 2 tyg podobno trwa, ale zdarza się szybciej ja moje odebrałam po 11 dniach
W Radomiu szybko- niecale 2 tygodnie. Zdarza sie, ze po 10 dniach.
Zdawałem egzamin na autobus 25sierpnia i po tygodniu poszedłem do urzędu. Zapłaciłem za wydanie prawa jazdy i zapytałem czy przez przypadek nie mają już prawka. Okazało się że jest!
7dni od zdania egzaminu! Az nie mogłem uwierzyć.
Ps.Odbierałem w Lesznie (wielkopolska)
W Kołobrzegu 5 dni roboczych od zdania egzaminu w Koszalinie. Pozdrawiam serdecznie
A w Wwk czekałem 4 dni robocze. Po 2 tygodniach teraz to mogą wyśmiać, ale że tak późno przychodzisz ;)
P.S. polecam www.kierowca.pwpw.pl tutaj sprawdzicie stan.