Witam Mam zamiar zdawać egzamin instruktorski B i C w Lublinie.Czy ktoś ostatnio zdający może potwierdzić albo zaprzeczyć że testy z przepisów są takie same jak dla kandydatów na kierowców
Printable View
Witam Mam zamiar zdawać egzamin instruktorski B i C w Lublinie.Czy ktoś ostatnio zdający może potwierdzić albo zaprzeczyć że testy z przepisów są takie same jak dla kandydatów na kierowców
Nie wiem jak teraz, ale pół roku temu były w 95% dokładnie takie jak dla kandydatów na kierowców, a pozostałe 5% było lekko zmodyfikowane.
Dzięki Pozdrawiam
Z tego co wiem to od września 2007 zmieniły się pytania i strasznie spadła zdawalność. Byc może dlatego ze podchodzi do egzaminu po 200 os
No wlasnie tez sie zastawnawiam... Podobno w krk gdzie mieszkam sie polepszylo, dzis uslyszalam ze nie bo sie czepiaja byle ulac i lepiej jechac do Lublina i szczerze to nie wiem co robic jechac czy zostac...
Jak uwazacie??
I wogole kiedy jest najblizszy egzamin w Lublinie??
Pozdrawiam cieplo
Teraz w Lublinie będzie egzamin 4 luty, a dokumenty chyba zaczynają przyjmować 3 tygodnie wczesniej we wtorek i czwartek.
Od nas pół roku temu kilka osób pojechało do Lublina - zdała połowa. Ci którzy nie zdali + kilka osób zdających pierwszy raz poszło do Krakowa. Ci po Lublinie zdali, pozostali nie.
To ja jednak zostaje w krk, jak mi sie nie uda to trudno bedzie kolejny raz. Kurcze tylko Ci ludzie mnie przerazaja eh co ma byc to bedzie, narazie stres przed wewnetrznym :wink:
pozdrawiam
Wie ktoś może ile jest pytań na egzaminie w Lublinie ???
18 z zprzepisówCytat:
Napisał maciobyk
5 z dydaktyki
5 z psychologii
Można było popełnić 1 błąd w przepisach i 1 w dydaktyce wraz z psychologią.
Ogólnie 2 błędy.