Dlaczego muszę się dwa razy logować aby być użytkownikiem forum? Przy pierwszej próbie logowania nie jestem zalogowana :roll:
Czy tylko ja tak mam?
Printable View
Dlaczego muszę się dwa razy logować aby być użytkownikiem forum? Przy pierwszej próbie logowania nie jestem zalogowana :roll:
Czy tylko ja tak mam?
Jak dotąd ja nie miałam tego problemu...
Ja też nie...
Spróbowałam ponownie. Wyłączyłam internet i weszłam od nowa. Po pierwszym logowaniu zobaczyłam na górze napis... ZALOGUJ....a nie napis WYLOGUJ.Za drugim razem zalogowało. Może to przejściowo u mnie. Zobaczę jak będzie jutro.
Też tak miałam, zauważyłam to kilkukrotnie.
Teraz działa mi autologowanie, wchodzę na forum od razu zalogowana i nie mam tego problemu.
Jeszcze mi coś przyszło do głowy, to może być jakiś cache. Po pierwszej próbie logowania (jak nadal macie zaloguj) to proponuję nacisnąć F5 (odśwież) jeśli pomoże i będziecie zalogowani to raczej wina leży po stronie waszego kompa/dostawcy internetu, prawdopodobnie macie włączone jakieś cachowanie, lub cachowanie jest na serwerach dostawcy internetu aby sieć szybciej śmigała. Miałem coś takiego we Wrocławiu (MAD Computer) zmiany na naszych stronach widziałem po dwóch dniach :/ internet był wtedy mocno przestarzały ;)
Odświeżanie też nie pomaga :( Wypróbuję w poniedziałek logowanie na innym kompie u znajomej.
Ale z takim problemem logowania już kiedyś spotkałam się na jakimś innym forum. I też nie wiedzieli dlaczego tak jest.
u mnie wszystko ok z logowaniem.
Ela sprawdzałaś to logowanie na innym komputerku?Cytat:
Napisał eliza
Coś mi się zdaje że coś masz u siebie namieszane ciuteczkę :/
Sprawdzałam. Na innym jest dobrze. Jakoś sobie radzę ze swoim wchodząc/logując się przez sprawdzanie wiadomości :D