witam czy ma ktos doswiadczenie w pedalach dodatkowych do nauki jazdy montowanych na linkach prosze o opinie z gory dziekiii...!!!!!!!!
Printable View
witam czy ma ktos doswiadczenie w pedalach dodatkowych do nauki jazdy montowanych na linkach prosze o opinie z gory dziekiii...!!!!!!!!
nie wchodź w to ja miałem kiedyś tak zrobione sprzęgło w puncie III i ciągle mi sie zrywało tzn raz na 2 tygodnie i trzeba było poprawiać.
My mamy takie w Maździe od pół roku i działają bez zarzutu.
mi konkretnie chodzi o opla corsę c 2006r
Jeżdżę Corsa C z liką na sprzęgle i u mnie działa to OK! Montował mi to Dealer gdy kupowałem autko. Raz pękła linka (ze starości)i rzemieślnik ( na bazie starej) odbudował mi ją na nowo.
Jestem zadowolony z takiego rozwiązania, chociasz teraz kupiłem fabryczne (NRF) pedały do AVEO na dźwignie. Jeszcze ich nie zamontowałem więc jak zadziałają ... ???
Kiedyś rozmawiałem z gościem który zajmuje się montażem pedałów i mówił że w Corsie C sprzęgło można tylko na lince zrobic
pozdr
a co to za mazda?? jakaś sportowa czy cabrio na nauce??Cytat:
Napisał cman
pzdr
323F - ta nowsza, diesel. Coś takiego jak tutaj: http://www.allegro.pl/item304161554_...owa_super.html
to niezla bryke macie na nauce i mowisz ze linki nie spadaja nic sie nie dzieje i masz sprzegło i hamulec tak?
Tak, sprzęgło i hamulec, wszystko działa bez zarzutu od początku. A zakładał to TRAKT SERWIS z Olkusza.