Mam pytanie ,ile kosztuje egzamin(koszt całkowity) w waszych miastach na kategorie A1 , prosze piszcie miasto i cene :D za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje
Printable View
Mam pytanie ,ile kosztuje egzamin(koszt całkowity) w waszych miastach na kategorie A1 , prosze piszcie miasto i cene :D za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje
Egzamin wszędzie kosztuje tyle samo.Cytat:
ile kosztuje egzamin
czyli ile?
Egzamin na kat. A, A1 kosztuje 22 złotych teoria i 140 złotych praktyczny.
ale to juz calkowity koszt? czy jeszcze do tego dochodza jakies badania sam egzamin itd??
Damik1444 przeczytaj ze zrozumieniem to co jest wyżej. Pytałes o egzamin to masz podaną cenę egzaminu. Więc o jaki koszt ci jeszcze chodzi?Cytat:
Napisał Damik1444
no ale np. na prawko to ma sie te egzaminy tam za iles np 200 zl teoiria z praktyka ale z resztą kosztuje 1500 np. To ja sie pytam ile z wszystkim kosztuje prawo jazdy kategori A1 miej wiecej
Tak ale np. na prawko to ma sie te egzaminy tam za iles np 200 zl teoria z praktyka, ale z resztą kosztuje 1500 np. To ja sie pytam ile z wszystkim kosztuje prawo jazdy, kategori A1, miej wiecej.
Ta reszta, to się nazywa kurs.
Kurs kosztuje od 300 zł do 900 zł.
A Tobie na pewno chodzi o cenę egzaminu czy całego kursu? Bo W czasie egzaminu nie masz już zadnych badań i jest tak jak napisała Eliza, teoria 22zł, praktyka 140zł czyli razem 162zł.