-
udalo sie!!!
ja tez chcialam sie pochwalic,ze zdalam,za 1 razem.
jestem happy!balam sie strasznie i bylam zestresowana,az rece mi sie trzesly.gdy tylko wsiadlam do auta jechalam jak zawodowy kierowca.nawet wczesniej na kursie nie szlo mi az tak dobrze.
teraz tylko odbior prawka.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
gratuluje i szerokiej drogi :)
-
Mje szczere gratulacje!!!!!!:):):):):):):):)
-
Gratuluję wszystkim i zawsze jesli mówią czy piszą, ze zdali egza. na prawo jazdyu, bo to jeden z najbardziej stresujących egzaminów. jednak, ponieważ mam prawko dopiero od 8 lat, urzedzam wszystkich, ze codzienna jazda po naszych ulicach to jest dopiero egzamin!!! Tak więc jak siądziesz za kierownica swojego auta, zawsze myśl o tym, że ten kierowca odok ciebie przed toba i za tobą niekoniecznie musial uczciwie zdać, i niekoniecznie jeżdzi zgodnie z tym, o czym uczył sie na przygotowaniu do prawka jazdy. pozdrawiam, zyczę szerokiej drogi i jak mniej durniów na niej!
-
witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów! Jutro odbieram prawo jazdy! Jestem szczęśliwy!
-
Super moje GRATULACJE :!: :D :D :D
-
Hejka i gratulacje dla wszystkich, którzy przebrnęli przez egzamin:)
Mnie też się udało:):):)
-
hehe ja tez za 1 i nawet juz miałem stluczke ;p mozna powiedziec ze "to na szczescie" bo co to za kierowca bez stluczki:D
-
prawo jazdy
Moja koleżanka za to zdawała dziś po raz 7 i ... w końcu zdała ! :)