Witam, mam pytanie czy jest ktoś kto ostatnio zdawał na instruktora w Lublinie w miesiącu październik tego roku?;)
Jak tak to może podeśle jakieś wskazówki , porady a może trudne lub łatwe ( zapamiętane pytania ) dzięki z górki pozdrawiam:cool:
Printable View
Witam, mam pytanie czy jest ktoś kto ostatnio zdawał na instruktora w Lublinie w miesiącu październik tego roku?;)
Jak tak to może podeśle jakieś wskazówki , porady a może trudne lub łatwe ( zapamiętane pytania ) dzięki z górki pozdrawiam:cool:
Dołączam się do prośby
Nie
Ja mam egzaminy dopiero w grudniu dlatego zapytałem :)
To witaj w klubie ja również zasuwam w grudniu do Lublina:D
Tak? A skąd jesteś? :)
A ja z Chełma
Na kiedy macie termin?
Słuchaj jakby się okazało, że ja mam wcześniej to prześlę Ci zapamiętane pytania, a jak okażę się, że Ty masz wcześniej ode mnie to mogę liczyć na to samo z Twojej strony?
Ok my mamy egzamin 5 grudnia o 16 - jedziemy grupą 8 osobową wiec pozbieram pytania . A Ty kiedy masz? a powiedz jakie masz materiały do nauki bo - my uczymy sie testów z przepisów tych co są dla kierowców a z metodyki, dydaktyki itp. to mamy takie testy sprzed kilku lat ( nic aktualnego)- dlatego założyłem taki temat.Napisz jakich testów z przepisów sie uczysz? MY dostaliśmy testy z metodyki wielokrotnego wyboru i się okazało w czwartek że takich nie będzie?
Dlaczego nie będzie?
Ja używam testów które dostałem na kursie + te co są z przepisów
Link do mojego chomika KILK KLIK
Dodatkowo:
TUTAJ
TUTAJ
TUTAJ
TUTAJ
TUTAJ
Razem mam tego około 500MB
Jak chcesz mogę pozbierać moje testy w 1 rar - czyli te co używam (bez zbędnych konspektów, obrazków, itd itd)
I wysłać Ci na maila
Tylko podaj adres
Co do terminu egzaminu dziś organizator kursu ma dzwonić kiedy dokładnie - wczoraj miałem wewnętrzny
OK - Już dodałem paczkę testów które mam w formie elektronicznej na PC
reszty nie mam, z której się uczę, gdyż dostałem je tylko w formie "papierowej"
To późno jakoś my mieliśmy wewnetrzy pod koniec października.jak mozesz to przeslij na adres: mlemp@vp.pl dzieki z góry
Jeśli ktoś pobrał z mojego chomika archiwum o nazwie 10_zestawów - proszę o usunięcie - Przeoczyłem błędy.
teraz jest wrzucony plik nie zawierający błędów
Mój chomikuj.pl
Pomyliłem link do chomika
POPRAWNY
hej
ja wlasnie skonczylem kurs nie wiecie jak jest z terminami w Lublinie i czy jest wg mozliwosc zapisania sie jeszzce w tym roku?
Ja Ci na to pytanie nie odpowiem. Moją grupę zapisywał organizator kursu
Napiszcie Ci co zdawaliście 5tego grudnia jak poszło?
Ktoś ma jakieś informacje o przebiegu egzaminów z poprzedniego tygodnia??
Ja dzisiaj miałem egzamin w Lublinie
test zestaw 10
Raczej łatwy - zero blędów
Prezentacja wykładu - sygnalizowanie postoju podczas awarii lub wypadku
A na placu ruszanie z miejsca i jazda pasem ruchu do przodu i do tyłu.
Na prezentacji wykładu egzaminator przerwał mi po omówieniu celów i powiedział, że nia ma mnie po co trzymać skoro tak dobrze się przygotowałem.
Na placu egzaminator powiedział " No to objaśni mi Pan zadanie nr2 Ruszanie z miejsca i jazda pasem ruchu do przodu i do tyłu. Jest Pan zadowolony z takiego zestawu?"
Odpowiedziałem " instruktor musi potrafić objaśnić każde zadanie także jestem zadowolony bez względu na co bym nie trafił"
Powiedział, że mam u niego dużego plusa za to - stres mi opadł i na luzie objaśniłem co i z czym się je na tym zadaniu
Wynik egzaminu pozytywny :)
To pogratulować Panie instruktorze ;-)
A dziękuje bardzo :)
Witam, 11 grudnia 2012 roku mialam egzamin w Lublinie. Wynik pozytywny :) ! Mam wszystkie konspekty z Lublina, Wrocławia, Rzeszowa, Poznania oraz wszystkie pytania z przepisów i z dydaktyki, psychologii. Chętnie się podzielę. Proszę pisać na maila: majka.mackiewicz@wp.pl , po przeglądnięciu tych materiałów egzamin na pewno będzie zdany pozytywnie :) Pozdrawiam !
witam
jak wyglada czesc teoretyczna w Lublinie??
Najpierw zdajesz test
18 pytań z prawo o ruchu drogowym - pytania z odpowiedziami wielokrotnego wyboru
6 pytań z metodyki i psychologii - w każdym tylko 1 odpowiedź prawidłowa
Po zaliczeniu testu wchodzisz na sale losujesz temat i masz czas na opracowanie sobie własnego konspektu.
Komisja a raczej egzaminator chce znać cele, metody, zasady i środki dydaktyczne. jak będą OK idziesz do kolejnego etapu tj na plac
jak egzamin zaczyna sie o 16 to o ktorej sie konczy?
duzo bylo wynikow negatywnych?
Hmm ja całość skończyłem o 19.00
Zdało ok 1/3 osób
don gergorio a masz jakies konkretne matreialy pod Lublin?
na co trzeba zwrocic szczegolna uwage?
trdudne sa testy?
Witajcie. Udało mi się zdać egzamin z dniem 5 grudnia. Orientuję się ktoś kiedy dostaniemy legitymacje? W moim starostwie powiatowym (Mielec) dokumenty jeszcze nie wpłynęły z Lublina. Orientuje się ktoś kiedy może to nastąpić? Z tego co pamiętam miały być one rozesłane po zakończeniu całej sesji.
najlepiej to sobie zadzwon do WORD-u w Lublinie to ci wszytsko powiedza
a masz jakies matreiały??
za pierwszym razem zdales?
W Starostwie jest wydział co się tym zajmuje - taka komórka WK.. Wcześniej jak za 2 tygodnie papiery nie przyjdą - potem pan posprawdza papiery i wyda wyrok - ja musiałem ponownie zrobić badania(jak przed kursem) .. Aha - tylko oryginały ich interesują, więc zabierz ze sobą wszystkie papiery, bo będziesz latał.. Potem po opłaceniu w kasie odbiór za dwa, trzy dni ..
A ile płaci się przy odbiorze?
E to jeszcze znośnie :)
Jak na XXI wiek to ta legitymacja to szajs !! W zeszłym wieku dokumenty robili lepsze.. Powinna być plastikowa karta jak DO ..
Poza tym nie podoba mi się ważny dokument wypisywany ręcznie - minimum to pismo drukowane, a najlepiej druk .. Mam dość urzędasów przekręcających nazwisko lub inne dane..
ty to ja myślałem, że tyle się czeka gdyż właśnie wewnątrz dane uzupełniane są metodą cyfrowo-komputerową, a Ty mnie piszesz że oni to długopisem bazgrzą? No ładne rzeczy :)
Tak, dokładnie ..
Tak wygląda..
http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...auki_jazdy.jpg
Tutaj jeszcze ktos wypisał ją drukowanymi literami, moja jest odręcznie i to mi sie nie podoba.. Gdybym widział jak to robia to bym zwrócił uwagę..
Ty no to rzeczywiście - jak legitymacja ze szkoły średniej, choć teraz nawet niektóre szkoły średnie mają lepsze bo w postaci kart magnetycznych....
ehhh bo to Polska właśnie