Witam, jak ktoś coś wie o zapisach na egzam itp w lutym to niech pisze. Moim zdaniem wrzucanie pytań nie do końca będąc pewnym treści troche jest bez sensu bo powstaje tylko mętlik.
Printable View
Witam, jak ktoś coś wie o zapisach na egzam itp w lutym to niech pisze. Moim zdaniem wrzucanie pytań nie do końca będąc pewnym treści troche jest bez sensu bo powstaje tylko mętlik.
w lutym raczej egzaminu nie bedzie a dokumety zostana pzreslane do odpowiednich urzedaow w zaleznosci z kakiego miasta ktos jest
a co do pytan to nie musisz ich czytac skoro nie sa ci przydatne napisalem to co zamapietalem i mysle ze wielu osobom moze to pomoc
I jak? Wie ktoś może od kiedy ruszą zapisy na egzamin w Lublinie?
Hej, wiecie może jak teraz będzie wyglądał egzamin na instruktora po zmianie tych przepisów??
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Pozdrawiam ;)
Dzwoniłem dziś dowiedzieć się o terminy nowych egzaminów prawdopodobnie będzie w połowie kwietnia a ogłosić je mają w okolicach połowy marca. Wszystko tak dużo trwa ponieważ ma być ogólnopolska bazapytań
A wiadomo jak będzie wyglądał egzamin? Te pytania co były na wcześniejszych egzaminach??
Czy ktoś coś wie odnośnie egzaminu w Lublinie? Kiedy w końcu wznowią egzaminy, jakie zmiany konkretnie?
Witam egzamin w lublinie tak jak pisza wyzej bedzie gdzies niby w polowie kwietnia bylem dzis na spokojnej 4 i tam mi tam powiedzieli. z tego co slyszalem juz na nowych zasadach egzaminy byly w olsztynie na instruktora. cena egzaminu teraz to 340 pln podobno
Witam wszystkich, ktos moze jakos na dniach zdawal egzamin na instruktora ale w olsztynie? niech podzieli sie wrazeniami...:) pozdrawiam
Z tego co się dowiedziałem to termin egzaminu będzie "jeśli nic się nie zmieni to 05.05.2013".