-
WITAM
z tej strony Michal
bede zdawal egzamin w Opolu,a potem w Bydgoszczy, na instr.techniki,posiadam skrypt z Torunia,czy dam rade dzieki niemu zdac??bylem na kursie w opolu dalem 2,5 klocka, z teorii dowiedzialem sie o budowie oka:))(teoria slabiutko, nie mieli pytan),jedyne co, to troche pojezdzilismy,kto ma cos podeslac lub odsprzedac bede wdzieczny.
moje gg6762774 mail:mortimers@vp.pl,tel :509048569
pzdr.
-
i zdobylem 70 punktow braklo mi 2 do zaliczenia;/
-
Witam,
W przyszłym tygodniu zdaję egzamin teoretyczny w Bydgoszczy - kat. B. Jeśli ktoś ma pytania z poprzednich egzaminów i chciałby się podzielić to byłbym wdzięczny. Odwdzięczę się pytaniami, które pojawią się na mojej teorii, oczywiście bezpłatnie i bez względu na wynik mojego egzaminu. Tel. 694 824 717 lub prv.
-
Witam, czy zawsze posty pojawiają się po jakimś czasie? Dodałem dziś dwa posty i nie ma żadnego :(
-
W przyszłym tygodniu zdaję egzamin teoretyczny w Bydgoszczy i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś podzielił się przykładowymi pytaniami na kat. B. Odwdzięczę się po zdanym lub nie egzaminie.
-
Byłbym zainteresowany przykładowymi pytaniami z teorii w kujawsko-pomorskim. Podzielę się swoimi po pierwszym podejściu.
-
patrykrerich@wp.pl baza około 500 pytań
-
Teoria zdana. Wystarczył materiał ze skryptu, własna wiedza i logiczne myślenie :) Czekam teraz na egzamin praktyczny. Dziękuję za propozycję dot. pytań, niestety dotarła zbyt późno, ale na szczęście nie była konieczna.
-
Ciekawe wypowiedzi znalazłem na forum dotyczące kursu na ITJ. Wielu ludzi ma żal inni znów się cieszą, oceńcie sami.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,154,1...pinie.html?v=2
-
Jestem instruktorem techniki jazdy kategorii B, C i C+E. Posiadam bazę ponad 1000pytań do kategorii B i C do miast Opola, Poznania i Bydgoszczy. Dodatkowo posiadam SKRYPT do egzaminu w Bydgoszczy z 2012r ktory jest w pełni kompatybilny z egzaminem. Osoby zainteresowane moja bazą pytań i skryptem proszę pisać na e-maila: marcinnowak407@wp.pl. Pozdrawiam