-
Hej skecz :x , a ja juz mialam nadzieje ze moja inteligencja ma wpływ na szybkosc kojarzenia danych, a tu nic z mojej dedukcji, tylko nauka, nauka , nauka... :cry: wymiękam!!!!!!!!!!!!!!! miesza mi sie juz to co umiem. w koncu ile osob finiszowało w niedziele w bialymstoku?- wiesz?
-
Części praktycznej nie zdała jedna osoba, ja bedę walczył z praktycznego 2 marca w Łomży.
-
Hej Andrzej :lol: dzieki za wiadomosc. ja bede probowala 23 lutego w bialymstoku bo czas mnie goni,a poza tym to uczylam sie duzo i juz nie wiem czego jeszcze moglabym sie uczyc. z doswiadczenis wiem ze zawsze jeszcze czegos sie nie wie , ale to jest ta tolerancja bledu, tylko ona tu , niestety, przekracza i norme i nasze/moje/ mozliwosci przyswajania wiedzy.
-
czesc Skecz:):) A tak jakoś wyszlo ze nie mialam czasu tu wchodzić:] Zajeta , zakochana heheh . Kurde a mialam jechac w ubiegla sobote tak dla towarzystwa .Popatrzec jak zdaja;>
-
:twisted: Siemka podczas zdawania nie ma na co patrzeć, jest naprawdę sporo nerwów. Andrzej pisał wyżej, że w Białymstoku zdało 6 osób test, biorąc pod uwagę, że średnio do egzaminu podchodzi 24 osoby, to zdawalność wynosi 25%, a kiedy ty idziesz na kurs :?:
-
Teraz na egzaminie było ok 30 osób ale ile dokładnie to nie wiem, fajniutka ja miałem zdawać 23 , ale z braku wolnych miejsc jadę 2 marca do Łomży, ale 23 bede na egzaminie, bo moi znajomi bedą zdawać wiec bedę trzymał kciuki. A Ty Skecz pracujesz w tym zawodzie??
-
:twisted: Od marca ruszam pełną parą, do tej pory się obijałem i rejestrowałem działalność :wink: Napewno Białystok odwiedzę w kwietniu na egzaminach na kat C
-
:twisted: jeżeli na egzaminie było 30 osób to musiały być osoby z Suwałk, które podchodziły poraz trzeci i z tego wynika, że będą musiały podchodzić poraz czwarty do testu :cry:
-
Skecz troche plany mi sie pokomplikowaly .:P:PJAk ocś to ci napisze na prywatnym o co chodiz:} Nie chce tak publicnzie no wiesZ:D:D :D
-