Witam.Ważna nowa informacja .Na stronie wydziału Infrastruktóry ,w zakładce komisja egzaminacyjna są do ściągnięcia aktualne tematy do prezentacji .Powodzenia.
Printable View
Witam.Ważna nowa informacja .Na stronie wydziału Infrastruktóry ,w zakładce komisja egzaminacyjna są do ściągnięcia aktualne tematy do prezentacji .Powodzenia.
Dzięki
znalazł moze juz ktos te tematy??
ma moze ktos opracowane we tematy ktore sa zawarte z tym zalaczniku ministerstwa?z gory dziekuje za info
Witam,ja podchodzę do egzaminu drugi raz w Olsztynie. Poległam na tym że na placu manewrowym nie zapiełam pasów :shock: - to wynik stresu. Test i konspekty za pierwszym razem.Ogólnie polecam-pytania jednokrotnego wyboru,sensowne ale wiedzę trzeba mieć.Komisja miła,starali się rozładować atmosferę i powiem że udawało im się.Z około 50 osób ponad 50% poległo na testach, potem chyba dwie na konspektach i dalej to już nie wiem. Zdecydowanie polecam Olsztyn(jeśli komisja się nie zmieni)bo tam są LUDZIE a nie bufonowate małpiszony :lol:
Pozdrawiam!
No nie wiem z tym przereklamowanym Olsztynem..
Na ostatnim egzaminie w Radomiu byli ludzie z Olsztyna. Mówili ze jak na teorię przyszło ok 80 osob to nikt nie zdał. Nie wiem ile w tym prawdy, ale kilka osób to potwierdzało. Wszędzie dobrze jak się człowiek nauczy
prawde napisałeś kolego :)Cytat:
Napisał logit
jak człowiek zda to i zachwala...jak mu się noga podwinie to wymyśla minusy :) zawsze tak było, jest i będzie :)
pozdrawiam
Jutro egzamin w Warszawie.. Ktoś z forumowiczów będzie obecny?
ja się wybieram...
ja też :lol: