witam pytania na papierze dalej na miasto u nas nikt nie jechal ale 13.05 wyjezdzali. pytania
podobno maja zmienic sie testy tak mowila komisja
Printable View
witam pytania na papierze dalej na miasto u nas nikt nie jechal ale 13.05 wyjezdzali. pytania
podobno maja zmienic sie testy tak mowila komisja
Hej, no ja wczoraj miałem miasto (przejazdy przez skrzyżowania), na szczęście pozytywny:), oblał ktoś wczoraj praktyczny?
^^ Gratulacje :) Mam nadzieję, że na praktycznym nie są zbytnio czepialscy(oczywiście z mojej strony musi iść ciągła nawijka) bo ze wszystkiego obawiam się parkowania równoległego ;) Swoją drogą wczoraj dopiero dotarły moje papiery do urzędu wojewódzkiego ... Tak się zastanawiam czy we wszystkich starostwach tak się opóźniają czy tylko u mnie, no i właśnie jeszcze dzwoniłem do LUW i tam pani mi powiedziała, że tylko jedno starostwo nawaliło odnośnie nie informowania ludzi odnośnie terminów (nie podała które) a tak bez problemu.
Hej, wiadomo kiedy następne są egzaminy??? ;)
Jak w czwartek dzwoniłem to było dopiero 11 osób zapisanych a ma być przynajmniej 20
Ktoś zdaje dnia 27.06?
Tak, ja jestem zapisany na 27 czerwca.
No to jest nas dwóch.
a pod jaki numer dzwonicie dowiedziec sie czy macie egzamin? bo ja wlasnie nie wiem czy sie zalapalam;/
Do mnie dzwonili ze starostwa ale tu masz nr do babki która się zajmuje tym w LUW +48817424233, ale nie zdziw się jak odeśle Ciebie do wydziału komunikacji UM/starostwa