hej ja tez mam w 27 egzamin ,jest ktos z Chełma ?
Printable View
hej ja tez mam w 27 egzamin ,jest ktos z Chełma ?
Hej, czy ktoś wie jaka jest wysokość opłaty za egzamin teoretyczny w Lublinie?? :) Albo jakiś link z tabelą opłat...
^^ Wszystko jest w rozporządzeniu
Jeśli byś mi wysłał to rozporządzenie na e-mail wiola25031@wp.pl , byłabym bardzo wdzięczna :):):)
Pod tym linkiem w tabeli https://www.google.com/url?sa=t&rct=...48293060,d.Yms Część teoretyczna to część nr1.
Ja też mam egzamin 27.06 dopiero dzisiaj się dowiedziałam, całkowicie mnie zaskoczyli :O bo Pani w Starostwie powiedziała "trochę będzie Pani musiała poczekać" a to się naczekałam pare dni :P
Jak tam po dzisiejszym egzaminie? Posiada ktoś dobre materiały które teraz obowiązują?
czy posiada ktoś dobre materiały z metodyki i z psychologii na egzamin
hej ja dzisiaj zdawalem naszczescie z wynikiem pozytywnym , mialem zestaw numer 4 był w miare ''łatwy'' tz. mialem z 6 zadan tzw. Krzyżówki , 3 pytania były o tramwajach z tego co pamietam (pierwszenstwo przejazdu) (i wszystkie po 3 pkt.), komisja mówiła że nastepne egzaminy bd pod koniec lipca prawdopodobnie . pozdrawiam P.S nie stresujcie sie za w czasu :)
No ja się niestety wyłożyłem na metodyce/psychologii miałem 6 zestaw i widzę że pytania były poukładane w podobne zestawy bo też miałem tramwaje ;) dwa pierwsze pytania były ze znaków później warunki techniczne (przeglądy w eLkach i zwykłych pojazdach) krzyżówki i ogólne pytania z PORD. Egzamin jak najbardziej do przejścia szkoda (w moim przypadku) głupich błędów. Dobre wieści są takie, że płaci się tylko za oblaną część i nie ma już obowiązku doszkalania po dwóch nieudanych podejściach.