:) Hej Skecz, ostatnio w Łomzy bywałam rzeczywiście rzadko. Bywam zwykle w piątki po południu i w soboty rano. Jak będę miała urlop w pierwszej pracy, to będę częściej. Wyjątkowo będę jutro po południu. Do zobaczenia :lol:
Printable View
:) Hej Skecz, ostatnio w Łomzy bywałam rzeczywiście rzadko. Bywam zwykle w piątki po południu i w soboty rano. Jak będę miała urlop w pierwszej pracy, to będę częściej. Wyjątkowo będę jutro po południu. Do zobaczenia :lol:
:twisted: Siemka Wesoła, dzisiaja jazda po Łomży do 17 jedna wielka masakra widziałem z daleka tego złotego szerszenia, ale byłaś skupiona na bezkolizyjnym przejechaniu skrzyżowania :wink: Osobiście współczuje osobom, które zdawały dzisiaj egzamin jedna wielka masakra do 17 :mrgreen:
:twisted: 31.05.2008 planowany egzamin w Łomży powodzenia :wink:
Mam pytanie i byłabym wielce wdzięczna za odpowiedź... czy w maju będzie egzamin w Białymstoku????? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?????/
:twisted: telefon do wydziału infrastruktury przy wojewodzie podlaskim tam wszystkiego się dowiesz 0857439433 :wink:
Dziękuję za zwięzłą i konkretną odpowiedź.
Mam pytanie do doświadczonych:)... jakie są Waszym zdaniem prawidłowe odpowiedzi na pytania:
1.Jakie umiejętności powinien posiadać kandydat na instruktora?:
a)intelektualne
b)motoryczne
c)psychomotoryczne
2.Jakie umiejętności powinien umieć opanować absolwent kursu kandudatów na instruktorów?:
a)intelektualne
b)motoryczne
c)psychomotoryczne
Z niecierpliwością czekam na podanie dobrych odpowiedzi:)
Z tego co dziś, miła Pani mówiła przez telefon-
planowany egzamin w Białymstoku 17.05.2008 :wink:
Hmm... 17.05.2008... hmm... niech i tak będzie... data z 7 dobrze wróży :D
:twisted: Siemka ziomki jak przygotowania do egzaminu na 17.05.2008, może ktoś się wybiera :wink: