ty sobie jaja z nas robisz?Cytat:
Napisał skecz
Printable View
ty sobie jaja z nas robisz?Cytat:
Napisał skecz
egzaminatorzy często nie tolerują jazdy na lusterka...nie wiem skąd oburzenie-wg nich obserwacja "drogi" jest wtedy mniejsza...dla mnie to bzdura bo skoro ktoś wyposażył w nie samochód to czemu z nich nie korzystać?apropo wypowiedzi @skecz-a - wg mnie uczymy albo jeździć albo zdawać egzamin,w tym chorym kraju inaczej się nie da niestety...a szkoda,bo potem uczniowie ze szkół z najlepszą zdawalnością giną na drogach,patolgia...uprzedzając inne komentarze-zdania nie zmienię,prawo w polsce jest do dupy
Pozwolę sobie zacytować (Załącznik nr 5, Tabela 4, poz. 2 (dot. zadania nr 2 - Ruszanie z miejsca oraz jazda pasem ruchu do przodu i tyłu):Cytat:
Napisał skecz
Cytat:
dla kategorii B, B1, C, C1, D1 – płynna jazda pasem ruchu do przodu i tyłu (w przypadku kategorii B i B1 w trakcie jazdy do tyłu obserwacja toru jazdy pojazdu zgodnie z techniką kierowania przez tylną szybę pojazdu i lusterka)
Zasada /ta sama dla wszystkich marek/:
-łeb do tyłu,
-dupa trochę w górę jeśli ktoś niski,
-jak ktoś się niewystarczająco obraca reprymenda,
-i jazda /trzymając się pól metra od prawej strony/.
Obserwacja toru jazdy głowie przez szybę, lusterka są pomocne głównie po wyjściu na prostą, ale większość daje radę bez.
Zdawalność wysoka. Piesi i rowerzyści w przyszłości bezpieczni.
i cwiczyc cwiczyc i cwiczyc panowie instruktorzy, a nie fuszerke odpiiii
O czym wy piszecie jakie łamanie lusterek,gdzie? takich jajec nie słyszałem jeszcze , czy my się uwsteczniamy w tym kraju? może egzaminatora trzeba by poddać badaniu na jakiś nieznany środek pobudzający,to się może tylko w naszym kraju chyba zdarzyc-he he. :?
:twisted: ostatnio doszkalałem osobę z Bielska tam to dopiero uczą jazdy po łuku masakra. Teraz rozumiem o co chodzi w tym biznesie o wyłudzanie kasy na doszkalaniu :cry: Po nie zdanym egzaminie na placu :mrgreen: