-
nie wiem jak jest w Olsztynie ale wiem jaka jest roznica pomiedzy Elblągiem a gdańskiem
1.testy- w Elblagu łatwiej bo jedna odpowiedz prawidlowa a nie jak w gdańsku moga byc wszystkie prawidlowe.
2.prezentacja- latwiej w gdańsku poniewaz w elblagu sa metodycy nauczania w komisji i nie jest latwo natomiast w gdansku jest taki pan co uwaza ze jesli mowi sie po polsku i na temat to zalicza egzamin.
-
Witam
Mam pytanie, czy ktoś z Państwa posiada jakieś testy obowiązujące w Elblągu?? Mieszkam w Trójmieście, ale doszły mnie słuchy iż jednak lepiej wybrać do ww. Póki co jeszcze uczęszczam na kurs...
Pozdrawiam serdecznie:)
-
ja cos mam , daj znac na gg to ci przesle
-
sylwiamt2
Skontaktuj się ze mną na gg mam jakieś materiały. Pozdrawiam ERL
-
sylwiamt2
Skontaktuj się ze mną na gg mam jakieś materiały. Pozdrawiam ERL
-
EGZAMIN....
Z tego co piszecie na prv i z opini moich znajomych wybrałbym ...OLSZTYN! Pozdrwiam ERL
-
ELBLĄG CZY OLSZTYN w zasadzie bez różnicy, bo komisja jest ta sama...
-
witam egzamin w elblagu na poczatku pazdziernika, moze ktos cos na temat? moze ktos moglby powiedziec cos o tescie, moze pamietasz jakies ciekawe pytania ? bylbym wdzieczny, pozdrawiam.
-
Mam pytanie, czy w Olsztynie są takie same pytania jak na kat. B czy pisane są w jakiejś innej formie tak jak np w Warszawie, chodzi mi o stopień trudności
-
W niedzielę zdawałam egzamin na instruktora w Olsztynie i oczywiście ZDAŁAM :D
To był mój drugi egzamin bo poległam na praktycznym-nie zapięłam pasów na łuku :shock: . Testy i konspekty za pierwszym razem, ludzie bardzo mili, atmosfera naprawdę ok. , zdecydowanie polecam dla tych co znają przepisy i 217 jak paciorek-wszystko inne łącznie z konspektami jest do ogarnięcia a na placu manewrowym naprawdę sympatycznie choć bez stresowo nie jest(no ale to egzamin) i dużo pomagają choć także wymagają logiki. Ogólnie naprawdę polecam OLSZTYN :wink: