Teraz Cwaniakujesz ze kobiety mialy tam jakies swoje rozpiski a sam pewnie zagladales bo pewny nie byłeś i bales sie ze dasz dupy
Printable View
Teraz Cwaniakujesz ze kobiety mialy tam jakies swoje rozpiski a sam pewnie zagladales bo pewny nie byłeś i bales sie ze dasz dupy
Właśnie ja byłem stosunkowo spokojny o wynik swojego egzaminu ,nie mówię że nie było nerwów ale na pewno nie byłem tak zesrany jak niektórzy. .
I nie mówcie mi że osoba która przed egzaminem ryje w rozpisce płynów pojazdu osobowego nadaje się na instruktora,mam wątpliwości czy w ogóle nadaje się na kierowcę.
Teraz mam pytanie czy jak kursant podczas zajęć zapyta się gdzie jest zbiornik płynu @instruktor@ taki jak osoby o których piszę ,również wezmie rozpiskę i cały zesrany będzie mu pokazywał co i jak.
P.S.Nie dotyczy to osób które ma pojęcie o tych sprawach ale wydaję mi się że z tych prawie 60 osób wybrałbym może maksymalnie z 10 osób.
A całą resztę (może się powtórzę)wypierdolił bym z placu i to z hukiem.
A nie wspomnę o tych stękających na odpowiedzi ustnej.
Tak tylko ze to zadnicza roznica jak jestes na egzaminie a stoi kursant obok i niema sie co kłócić twoja racja a moj spokój
Cytat:
Napisał marzena84
Witam.Czy mógłbym prosic Was o linki do aktualnych ustaw.Zwłaszcza 217 bo nigdzie nie mogę znależc tekstu jednolitego.Egzamin mam 21 listopada.Powiedzcie na co szczególnie jest uczulona komisja egzaminacujna.Pozdrawiam.mój meil: wezel80@wp.pl
Jeśli uczciwie poćwiczysz dostępne na stronie U.W. pytania testowe i opracujesz sobie sam tematy na prezentacje to nie masz się czego obawiać.
Fajkę na placu przecież zrobisz :lol: