Salę wykładową i plac manewrowy zapewnia ośrodek z ,którym współpracuję moja firma. Aktualnie są to dwa różne ośrodki. W wyborze ośrodka moi kursanci zazwyczaj sugerują się odległością od miejsca zamieszkania.
Printable View
Salę wykładową i plac manewrowy zapewnia ośrodek z ,którym współpracuję moja firma. Aktualnie są to dwa różne ośrodki. W wyborze ośrodka moi kursanci zazwyczaj sugerują się odległością od miejsca zamieszkania.
3 letnie z prywatnych rąk.
a w ten sposób. Ja myślałem żeby wogóle działac na własną rękę - za czasów zdawania przezemnie było coś takiego :) Czyli wykłądy we własnym zakresie prowadze ( z salą bym załatwił w szkole w której mama uczy, ) a plac to można na godziny wynajmywać
Też tak można Spisujesz umowy najmu i lecisz. Ale jak dla mnie to na początek za głęboka woda. Chce na początku trochę rozkręcić swoja markę przy min kosztach.
rozumiem :)
ja myślałem zawsze że na własną l ke nie ma szans , ale skoro mówisz że da się od państwa coś wyhaczyć , tojakby dołożyć coś od siebie , może by się auto jakieś udało wyrwać
cześćCytat:
Napisał Kristof
możesz napisać od czego zacząć? Wpierw chyba do urzędu pracy ?
Jak wygląda współraca z ośrodkami szkolenia kierowców? Bo rozumiem ze u nich część teoretyczna? Czyli przychodzi do Ciebie kursant, a Ty go odsyłasz na teorie do osk, a potem wraca do Ciebie na jazdy? Jaki podział $$. Wreszcie jak się na tym wychodzi :)
Jakie są "warunki " przyznania dotacji ?
Chyba bardzo chce spróbować :)
Byłem dzisiaj w UP i powiedzieli mi że faktycznie mogę dostać dotację na auto do OSK ale będzie to maksymalnie 50% kwoty dofinansowania czyli 9000 zł, nie wiem, nie sprawdzałem jeszcze nigdzie w przepisach czy faktycznie tylko tyle mogę dostać więc pytam jak u was, też tak wam powiedzieli??
Z tego co ja wiem to wychodzi się na pewno lepiej niż na firmowym samochodzie. Z tego względu chociażby, że stawka za godzinę (u mnie w mieście) wynosi 20-kilka złotych.Cytat:
Napisał gres
Twój kursant idzie na kurs odbywa teorie i jeździ z Tobą. Jak szkoła jest duża to i pewnie dostajesz kursantów od szkoły. A co najlepsze, dodatki masz 100% (35-40zł) dla siebie.
A co do dofinansowań to jest to kosmicznie zamotane i podobnież są to pieniądze na wyposażenie firmy, biura itd, ale nie na samochód.