Witam,
Osoby, których CV przyciągnęły naszą uwagę.
Printable View
Witam,
Osoby, których CV przyciągnęły naszą uwagę.
Pseudo-szkoła. na stronie same zdjęcia sali. Pewnie jedna stara Toyota.
A casting na instruktora jak na prezesa korporacji.
Znając życie rusza od Stycznia z ceną 800 albo niżej.
Ciężko macie w tym Lublinie.
pzdr
A mi się strona podoba - stonowana, intuicyjna, z wysublimowanymi zdjęciami. Widać, że ludzie znają się na tym, co robią. Szkoda tylko, że niektórym łatwo jest tylko krytykować, a nie robić coś konstruktywnego.Cytat:
Napisał norian
Poza tym nie widzę nic w tym złego, żeby strannie dobierać ludzi, którzy później mają być wizytówką Twojej firmy.
na robieniu stron może i tak :DCytat:
A mi się strona podoba - stonowana, intuicyjna, z wysublimowanymi zdjęciami. Widać, że ludzie znają się na tym, co robią.
od kiedy strona www jest wyznacznikiem jakości OSK.
A skąd wiesz co ja robię. Poprostu szkoda mi znajomych z Lublina, bo co rusz powstaje mała pseudo szkółka - która daję niższą cenę (juz chyba poniżej 800zł ) <szok>. I jaki tam ma być poziom szkolenia.Cytat:
Szkoda tylko, że niektórym łatwo jest tylko krytykować, a nie robić coś konstruktywnego.
Moim zdaniem instruktora nie zatrudnia się za ładne CV i ubranie się w garnitur na rozmowę kwalifikacyjną.
U mnie instruktor dostaje kursanta i kilka godzin jeżdzę z nim. Jak sobie daje radę to jest zatrudniony.
pzdr
[quote="norian"]Nie tylko Twoim zdaniem. Nikt, nigdzie nie da Ci pracy za ładny garnitur - o tym dobrze wiemy, taaaaak??? Twój ubiór ma świadczyć o Twoim stosunku do przyszłego pracodawcy - taaaak??? CV to podstawa - ładne i przedstawiające bogate doświadczenie zwiększa szanse na interview - ale tylko interview. Kumasz?Cytat:
Moim zdaniem instruktora nie zatrudnia się za ładne CV i ubranie się w garnitur na rozmowę kwalifikacyjną.
[quote="norian"]U mnie... U mnie...Cytat:
U mnie instruktor dostaje kursanta i kilka godzin jeżdzę z nim. Jak sobie daje radę to jest zatrudniony.
Jesteś anonimowy? Powiedz dokładnie gdzie? Zweryfikujemy czy faktycznie, czy "pierdzielisz"?
Niektóre wpisy trzeba ignorować. Anonimowość w necie ułatwia życie osobom, którym prawdopodobnie nie wyszło, a zawiść i zazdrość zmusza ich do krytykowania wszystkich innych próbujących zrobić coś dobrego.
rozumiem, że domin1 to idrive w innej odsłonie
:lol:
Jak mozna kogoś ocenic tylko po CV, moze byc najwiekszy baran ale CV ma ładne i na rozmowe jest zaproszony. Widac co to za szkoła , wybieraja instruktora jak prezesa firmy. I pewnie stawka za godzine jak w markecie. Ile panowie z tej szkoły płacicie zaz godzine jak robicie taki wielki konkurs na instruktora, dla mnie to śmiech na sali.
Ojjjjjjjj biedniaszka :o(Cytat:
Napisał Irek24
Pewnie Ciebie szanowny "instruktorze" nie zaprosili, a teraz wylewasz żółć...
Pozwól, że zacytuję sam siebie:
Cytat:
CV to podstawa - ładne i przedstawiające bogate doświadczenie zwiększa szanse na interview - ale tylko interview. Kumasz?
Irek24 - nie wiem czy jesteś studentem, czy już nie. Wiem jedno, czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. W ofercie jasno są przedstawione wymagania:Cytat:
Napisał Irek24
Rok doświadczenia - nie rok posiadania legitymacji!Cytat:
Wymagania:
- ukończony kurs instruktora kat. B
- łatwość nawiązywania kontaktów
- wysoka kultura osobista
- umiejętność przekazywania wiedzy i doświadczeń
- dyspozycyjność
- co najmniej rok doświadczenia na podobnym stanowisku
- umiejętność prowadzenia zajęć teoretycznych na wysokim poziomie
Wiemy jak się teraz robi uprawnienia instruktorskie. Prawko 3 lata w kieszeni - "coco jumbo i do przodu".
Co później?
- "Dzieci uczą dzieci"
Kolego, nie masz doświadczenia więc oszczędź sobie tego typu komentarze. Z Twoim stażem wysokich stawek nie oczekuj. Każdy na wejściu przynajmniej na pierwsze 3 miesiące będzie Ci oferował najniższe stawki - z pewnością poniżej 10zł/h. Okres próbny - kumasz? Na zatrudnianie początkujących mogą sobie pozwolić większe "rozkręcone" szkoły. Nowa szkoła, która chce zaistnieć na rynku musi od razu wejść z jakością na rynek. Nikt nie będzie eksperymentował z niedoświadczonymi instruktorami, którzy tak na prawdę dopiero będą uczyć się fachu.
Kurs za 800 zł, i co z tego tak czy inaczej kursanci wracaja pozniej do szkół z renomą i narzekają ze mogliby zapłacic wiecej i zdac za 1 lub 2 razem, pracuje w Duzej firmie w Lublinie i nie raz słyszałem takie opinie, a przewaznie w szkołach z cena 800 zł pracuja tak zwani wyjezdzacze godzin, tak czy inaczej takie firmy skazane sa na kilku kursantów miesiecznie, bo tak czy inaczej w Lublinie firm juz ponad 80 i wkońcu ten rynek sie nasyci.
Dobra Firma mysle ze jak koledzy tutaj pisali wyzej zaprasza instruktora bardziej na praktyke a nie na rozmowe z Cv.
Ogolnie szkoła zapowiada sie fajnie, w dobrej lokalizacji bo na miasteczku, strona mi tez sie podoba, tylko brakuje mi zdjeć REal ;)