pedaly sa dostepne w bielsku te na drązki z adaptora i wcale nie trzeba do warszawy jechac niedawno zalozylem za 800zl i nie chce innych a co do gazu to grande na gazie juz wogole nie chce jezdzic
Printable View
pedaly sa dostepne w bielsku te na drązki z adaptora i wcale nie trzeba do warszawy jechac niedawno zalozylem za 800zl i nie chce innych a co do gazu to grande na gazie juz wogole nie chce jezdzic
W najbliższy czwartek zakładam tzw. drążki firmy Adaptor w serwisie Fiat Ganinex w Katowicach. Zobaczymy czy jest to dobry wybór :)
...chociaż teraz dobry wybór to sprzedać Punto i kupić Yaris :P
No i dodatkowe pedały założone. Jak się będa spisywać, to się okaże, ale trochę jestem zawiedziony już na samym początku, bo po stronie kierowcy, te opaski które są zamocowane na pedałach kierowcy, są bardzo blisko tej części na którą naciska się stopą na pedały i trochę to przeszkadza - głównie na pedale sprzęgła. Nie wiem czy da się to poprawić, bo naprawdę jest taki duży dyskomfort jazdy - aż się nie chce zmieniać biegów :/ Nie wiem czy Wy też tak macie?
Były pracodawca, u którego pracowałem miał w swoim samochodzie pedały na linkach i nic tam nie przeszkadzało - opaski musiał mieć dalej założone, a nie tak blisko tej części, na którą naciska się stopą. Nie mam porównania jak jest u innych, bo nie miałem okazji jeździć innymi elkami, poza tą u byłego pracodawcy... chociaż pamiętam, że na kursie instruktorskim, elki w WORD Katowice też nie miały nic takiego, co by przeszkadzało przy naciskaniu na pedały.