Nie miałeś reflektora, czy tylko żarówka Ci się przepaliła?
Printable View
Nie miałeś reflektora, czy tylko żarówka Ci się przepaliła?
ha ha ! No to w takim razie życzymy dalszych sukcesów i żebyś w balonik nie musiał dmuchać:D
Co to znaczy, że rozeszło się po kościach? Upomnienie? czy jakies nieformalne przekazanie pieniędzy?;) Ja ostatnio mialam kurs do Nowej Soli (za Zieloną Górą). Taka piekna trasa z Wrocławia,ze noga sama ciągnęła do podłogi. No, tylko, ze radar jeden obok drugiego. Masakra. Jak te zdjęcia zaczną spływać, to będę chyba musiała album na nie kupic;)
hahahahah:) widac poczucia humoru nie mieli. Dobrze, ze Cie na zadne badania nie skierowali:)
Mnie zatrzymują cały czas, nie to że szybko śmigam, bo nie, ale chyba dlatego, że mam golfa :P Polica w mojej miejscowości zawsze łapie golfy, aha mieszkam przy granicy z Niemcami i jestem łysy. Obczajcie sobie fajnie fury http://www.szpilkuj.pl/kategoria/6/motoryzacja/
Nie każdy stróż prawa jest bystry na tyle żeby zrozumieć że to żart. Następnym razem udawaj zdziwioną odnośnie reflektora
najlepszy sposób na uniknięcie mandatu, to na blondynkę :D Kiedyś, wracając z miasta spaliła mi się żarówka, prędkość także za duża ... no i Panowie policjanci za rogiem ... na pytanie "czy wie Pani, że nie ma Pani światła", otworzyłam lusterko w samochodzie i mówie " no jak to, przecież się świeci" - wymiękł :)