No ok ale jakbym nie zdala to jest szansa?
czarnowidztwo to ja mam chyba we krwi... O.o
Printable View
No ok ale jakbym nie zdala to jest szansa?
czarnowidztwo to ja mam chyba we krwi... O.o
a jak to jest jezeli sie chce dostac zaswiadczenie o wyjeżdzonych godzinach po kazdym niezdanych 3 egzaminie, jest taka mozliwosc (z prawnego punktu widzenia) zeby instruktor zalatwil nam takie zaswiadczenie. zalatwil=jezeli sie tak z nim umowimy???
Napewno jest taka możliwość tylko musisz dokupić i wyjeździć wymagane 5 godz jazdy, zdać egzamin wewnętrzny i wtedy dostaniesz takie zaświadczenie :)
Marta1991 napisała:
Dziwnie to zabrzmiało:"załatwił".Cytat:
a jak to jest jezeli sie chce dostac zaswiadczenie o wyjeżdzonych godzinach po kazdym niezdanych 3 egzaminie, jest taka mozliwosc (z prawnego punktu widzenia) zeby instruktor zalatwil nam takie zaswiadczenie. zalatwil=jezeli sie tak z nim umowimy???
Nie sądzę abyś zdążyła trzy razy zdawać egzamin przed 19 stycznia 2013 r., gdyż są duże kolejki w oczekiwaniu na egzamin.
A od 19 stycznia 2013 r. nie będzie już szkolenia dodatkowego. Będzie tylko podstawowe i uzupełniające. Także osoba zdająca będzie mogła zdawać do bólu.
Przed 19 stycznia jest tak jak napisał kolega slowdzerson.
Ale mi chodzilo o cos innego. teraz mam niedlugo egzamin, jak nie zdam to jest jeszcze szansa ze zdarze na jeszcze jeden sie zapisac jak pojde sie zapisac w okolicach 17 grudnia? O.o
skad wiesz ze nie bedzie juz tego obowiazkowego szkolenia tzn. ze bedzie trzeba wykupywac jazdy??? :)
Marta1991 napisała:
Raczej nie. Ja dzisiaj rejestrowałem swoich kursantów na egzamin i mają termin egzaminu już w styczniu.Cytat:
Ale mi chodzilo o cos innego. teraz mam niedlugo egzamin, jak nie zdam to jest jeszcze szansa ze zdarze na jeszcze jeden sie zapisac jak pojde sie zapisac w okolicach 17 grudnia?
Marta1991 napisała:
Z nowego rozporządzenia w sprawie szkolenia osób ubiegających się o uprawnienia do kierowania pojazdami...Cytat:
skad wiesz ze nie bedzie juz tego obowiazkowego szkolenia...
Będzie tylko szkolenie podstawowe i uzupełniające.
Marta1991 napisała:
Nie trzeba będzie.Cytat:
tzn. ze bedzie trzeba wykupywac jazdy???
ale chodzilo mi o to czy zdarze sie zapisac na egzamin (w okolicach 17 grudnia) i zebym dostala termin przed 9 kwietniem? o.o
Załóż, że zdasz i tego się trzymaj. A, jeżeli chodzi o to, że masz zamiar ubiegać się o następny egzamin to do tego kwietnia zdążysz zdać na pewno. Z tego co piszesz wynika, że egzamin teoretyczny masz zdany, tak? on jest ważny pół roku, czyli około 9 listopada zdawałaś? no i wraz z wejściem nowych testów (teorii) te co zdałaś będą nadal aktualne od zdania przez okres 6 miesięcy także nie musisz mieć obaw, że teorię będziesz musiała powtarzać po 19.01.2013.
dziekuje za waire przede wszystkim :)
Kurcze, nie wiem czemu ale ostatnio mi znowu luk nie wychodzi, chociaz w wordzie nie mialam dotad z tym najmniejszego problem O.o nie wiem czemu...tez tak czasami mieliscie??? juz sie az boje... O.o