Witam, wszystkich muszę się pochwalić , że ja zdałem 18-tego egzamin i nie bardzo rozumiem dlaczego twierdzicie , że jest taki trudny ??.
Printable View
Witam, wszystkich muszę się pochwalić , że ja zdałem 18-tego egzamin i nie bardzo rozumiem dlaczego twierdzicie , że jest taki trudny ??.
:D Witajcie, Też zdawałem egzamin instuktorski 18 pażdziernika, ale na wyższe kategorie. Co mnie zaskoczyło na tym egzaminie to bardzo duża grupa kandydatów zdała testy. Dość dużo odpadło na praktycznym. Co się tyczy mojej osoby to ZDAŁEM w końcu i mam teraz "lepszą i spokojniejszą" pracę niż na kategorii B.
POZDROWIENIA dla wszystkich egzaminowanych 18 pazdziernika :lol: :lol:
przepraszam wszystkich ale u mnie nie ma zadnych pytan do ktorych mozemy sie przygotowac zadnych testow nic... nikt nie wie jakie sa zagadnienia nie wiadomo czego sie uczyc jestem przerazony! pomozcie przeciez bez zakrojenia materialu nie mam szans!!!!!!!!!!!!
Dawidzie, nie będę z Tobą dyskutował na Twoim poziomie. Ale jak sam napisałeś "wielu z nas wie" zauważ, że wiedzieć a rozumieć to dwie różne sprawy. Zacznij myśleć tak jak myślą egzaminatorzy. A za tę uwagę to jeszcze mi podziękujesz.Cytat:
Napisał Dawid_Poznan
Zgadzam się z Tobą. Są osoby, które naprawdę chcą i im zależy żeby zostać instruktorem nauki jazdy i dobrze nauczać a inni (chyba wśród nich Pan Dawid z Poznania) chce jak najszybciej zdobyć legitymacje instruktora i pochwalić się kolegom. NIC ZA DARMO! Trzeba czasem włączyć logike i odpowiadać zgodnie z nią na egzaminie państwowym, łącząc ze sobą calą tę wiedzę zdobytą na kursie.Cytat:
Napisał Bobik
Pozdrawiam