Oby oby ;)
Dlatego jestem za minimalną ceną ;)
Printable View
Oby oby ;)
Dlatego jestem za minimalną ceną ;)
A czemu nie - ja bym był za tym aby cena była ciut zaporowa - 3 a może nawet 4 tys... mniej oszołomów by po drogach jeździło..Cytat:
Napisał ksu
W sumie to wszędzie uczą podobnie, a i tak kwestia przyswojenia i szczęścia na egzaminie.
Dokładnie. Jak umieją to zdają. Jak nie za 1, to za 2,bo czasem stres zrobi swoje. A nie, że ktoś przychodzi na wewnętrzny i robi 45pkt.i chce iść na egzamin. Potem zdają po10 razy. Podobnie z praktyką.
Samo życie - wiem z doświadczenia.. zaobserwowałem mechanizm powstawania słabych wyników - pospiech, niedoczytanie pytania do końca i niezrozumienie go.. Klikają odpo po przeczytaniu kilku pierwszych słów..
Potem pytaja o zdawalność w tym OSK - zależy ona nie od ceny, nie od wykładowców czy instruktorów.. Zależy tylko i wyłącznie od zdających..
Witam
Cena minimalna może i fajna sprawa a dla szkól osób które szkolą dobrze to fakt.!!!
Według mnie ośrodki które będą zaczynać działalność będą skazane z góry na przegraną.
Na Markę Renomę pracuję się latami tego nie da się zrobić z dnia na dzień. Tak jak napisał KSU osoby jeżeli będą miały do wyboru 2 OSK 1 nie wiadomo jaki i co on reprezentuję to na pewno tam nie pójdą.
albo
2 OSK który jest już długo i ma dobrą opinię i Renomę
Mówiąc krótko te nowe otwierane OSK nie przetrwają...
Każdy kij ma 2 końce heh
teraz Wystarczy zadać sobie pytanie po której stronie jesteśmy jako OSK.