-
:) Rozdrabniacie się moi drodzy. Pamiętajcie instruktor jest jak dobry duszek. Czego nauczysz swojego kurdanta on całe życie będzie to i ciebie pamiętał. Swoją drogą wyobrażasz sobie taką pieczątkę 000 (coś tam - to numery instruktora) a pod spodem intróktor jakis tam. Wbrew pozorom na długie lata zapadniecie w pamięci swoich kursantów. Głupio byłoby kojarzyć im człowiekia, który nie zna ortografii. Mówi to wam "stary" instruktor. Swoją drogą chciałbyś żeby uczył cie ktoś, kto ma braki edukacji? BO JA NIE
-
Pani Basiu!!
oby udało się Kobiecą "Ręką" załagodzić spory :D
ma Pani świętą rację!! :)
Panie Jerzy i Panie Realisto może czas na małą zgodę ;) Życie w ciągłej złości nie jest dobre :lol: albo spotkajcie się i załatwcie to po męsku nie wiem :lol:
Pozdrawiam!!
-
no wlasnie , a ja proponuje porozmawiac o zblizajacym sie egzaminie na 28 czerca w bialymstoku, czy ktos z Was sie wybiera ???
-
No Panowie i Panie, kandydaci i kandytatki na instruktorów, słuchajcie basi, ona wie co pisze. Bierzcie ksiazki w dłoń i do nauki. Chcemy Was powitać w gronie instruktorów. Jeżeli sie sami nie uszanujemy, to kto nas uszanuje. Złośliwości na bok. Powodzenia na egazminie
-
:twisted: Jak poszedł dzisiejszy egzamin w Białymstoku może ktoś ma informację :?:
-
Skecz, do egzaminu teoretycznego przystąpiło 35 osób,
zdało 10-ciu szczęśliwców :twisted:
Do praktycznej części egz. podchodziło chyba 12 lub 13 osób.
Pierwszych 7 osób zdało- reszta nie wiem.
-
Zdałem, Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
:twisted: biorąc pod uwagę, że osoby zdawały poraz kolejny to słaby wynik :cry:
-
To fakt.
Skecz, porównując jednak poprzedni egzamin do tego,
to test poszedł całkiem przyzwoicie :wink:
Przed chwilą się dowiedziałem że,
następny egzamin w Białymstoku jest ustalony na 2.08.2008 :twisted:
-
:twisted: Osobiście twierdzę, że osoby które prowadzą kursy na instruktora nauki jazdy, są źle przygotowane i czy się kończy kurs w WORD, czy w ośrodku prywatnym to jest jedne wielkie jajo :wink: