W rejonie dojazdu są 4 WORD-y i nie ma tam miejsc. Jak chcesz to robić to nie zniechęcam ale po kursie nikt Ci nie zagwarantuje pracy.
Printable View
W rejonie dojazdu są 4 WORD-y i nie ma tam miejsc. Jak chcesz to robić to nie zniechęcam ale po kursie nikt Ci nie zagwarantuje pracy.
a wszędzie trąbią, że nie ma egzaminatorów, nie ma kto jeździc, są długie oczekiwania na egzaminy, mają robic podwyżki aby zachęcic ludzi do robienia kursów na egzaminatora. Nie wyssałem tego z palca, tylko mówili jakiś czas temu w telewizji.
Ale znając życie prawda jest taka jak "blaszczur" napisał... trzeba miec znajomości. Prawda okrutna, ale prawdziwa, to w końcu Polska. Próbowac można... Też może kiedyś spróbuje :)
Niestety, znajomości:( tak to już jest w Polsce..., napewno większe szanse mają ci, co mają uprawnienia na egzaminowanie w większej ilości kategorii, dlatego zamierzam robić inne kategorie, stąd moje pytanie?, kategorie "B" zdałem za pierwszym razem, z innymi kategoriami może być inaczej(sami mówicie że dużo zależy od egzaminatora:) ), i jeśli np. jakąś inną kategorie zdam powiedzmy za trzecim razem,to ten fakt nie zmniejsza(i tak małych szans), szans na ten zawód??
Pozdrawiam, Dzięki za Wszystkie wypowiedzi.
Posiadanie kategorii B okres przynajmniej 6 lat kolejne kategorie okres przynajmniej 1 rok. A nawet 20 razy możesz podchodzić na egzamin masz po prostu posiadać uprawnienia. Jak przez przypadek wejdą nowe wytyczne na temat szkolenia egzaminatorów czyli 100 godzin uczestnictwa w egzaminach jako obserwator to pewnie będzie to kosztowało 6 tyś. Więc czas goni
to może jak będzie droższy kurs, będzie mniej chętnych:), a co za tym idzie "większe szanse" na pracę w tym zawodzie...:), nie wiem, bardzo to rozmyślam, spać w nocy nie mogę:))))
Jeszcze odnośnie egzaminów, jak wygląda egzamin z teorii na egzaminatora, są pytania otwarte czy test wyboru??,i na czym polega badanie psychologiczne dla kierowców:)?
Pozdrawiam,
Test wielokrotnego wyboru. 20 pytań punktacja za pytanie od 1 do 3 maksymalny wynik 40 punktów. Badania psychologiczne nie są trudne trzeba się postarać by je oblać.
A jak jest z tym testem?od ilu punktów się zdaję?i to jest jakaś ocena?czy poprostu "zaliczone"?
A napiszcie proszę jeszcze, krok po kroku jak wygląda egzamin praktyczny na egzaminatora? z góry Dzięki:)
Pozdrawiam,
Zdaje się od 34 punktów i nie wiadomo czemu pytania są tak ułożone że wszyscy maja po 33 punkty. Ma być tylko zaliczony. Praktyczny wygląda podobnie jak w prawdziwym egzaminie na prawo jazdy. Z tą różnicą, że raz ty oceniasz raz ty jesteś oceniany (tam nie ma kolegów albo ty albo on).
Dobrze zrozumialem??Ocenia mnie ktos drugi z kursu??Ale mam nadzieje ze ktos to nadzoruje?I co oznacza dokladniej stwierdzenie "albo ty albo on"?:),tzn.ze z kazdej tak jakby pary przechodzi jedna osoba??Chyba cos zle zrozumialem?I moglbym prosic jakies jedno przykladowe pytanie z teorii?
Pozdrawiam,