jakaś cisza w eterze po egzaminie. Nikt się nie chwali albo nie żali?? Chyba ze wszyscy opijają zdane egzaminy :)
jak ktoś brał udział w dzisiejszym egzaminie niech skrobnie małego posta z info jak było :)
pozdrawiam
Printable View
jakaś cisza w eterze po egzaminie. Nikt się nie chwali albo nie żali?? Chyba ze wszyscy opijają zdane egzaminy :)
jak ktoś brał udział w dzisiejszym egzaminie niech skrobnie małego posta z info jak było :)
pozdrawiam
wlasnie wlasnie bo my sie tu uczymy i z niecierpliwoscia czekamy na newsy :lol:
wiem od znajomego, bo mnie tam nie było.
11 I testy zdało ok.9 osób później kenspekty, ale na placu ponoć było gorzej tym razem i kilka osób nie zdało.
wynika z tego że pomału zdawalność w W-wie rośnie i to może byc informacja optymistyczna dla oczekujących.
powodzenia
na takie informacje czekałem :)
wszystko idzie ku dobremu :)
dzieki za info
orientuje sie ktos kiedy jest jakis egzamin organizowany w stolicy?? od tygodnia nie moge sie do nich dodzwonic :(
jak ktos ma jakies info....niech cpyknie posta ;)
dzieki
pozdrawiam
jakaś taka niezręczna cisza nastała :( czy ktokolwiek jeszcze z forumowiczów zdaje (lub zdawał ostatnio) egzamin w Warszawie?? Nikt nie chce się podzielić wrażeniami??
Proszę o dopowiedź
pozdrawiam
przyłączam się do prośby kolegi wyżej o wypowiedzi osób ostatnio podchodzących do egzaminu, najbliższy egzamin na Odlewniczej jest 8 lutego
witam....mam małe pytanko....dzisiaj dzwoniłem do W-wy zapisać się na egzamin na 8 lutego...i Pan w słuchawce powiedział że egzamin jest 8 lutego na ul. OGRODNICZEJ :( zmieniło się miejsce?? do tej pory była to ul. ODLEWNICZA :) pomylił się czy jak??
prosiłbym o odpowiedź
co tak ucichło na wawie nikt nie pisze jak idzie nauka przed egzaminami jak poczatki u niektórych w nowej pracy,z tej strony stres skupienie i nauka przed wewnetrznym
Cześć,
byłem wczoraj na Odlewniczej, żeby zorientować się jak wygląda egzamin państwowy, ile było osób, jakie pytania itp.
I powiem ,że.......MASAKRA!!!!
Na 30-40 osób , które zdawały 1 ( słownie: jedna ) przeszła do prezentacji,reszta poległa na teście.
Do tego dołączyło 4-5 osób, której wcześniej miały zaliczony test - i to WSZYSTKO !!!
Co do pytań to trudno było tak na gorąco się dopytać, ale było dużo z warunków technicznych
( Dz.U. nr 32) Jeden znajomy zdawał ale poległ jak dostanę od niego jakieś pytania to chętnie się podzielę. Może jeszcze ktoś coś tutaj coś dopisze.
Acha..kolejny termin to 22 lutego, na 90 % też ma być na Odlewwniczej.Pozdrawiam