ja takze sie dolonczam do prosby o te materialy
kfkrzys@tlen.pl
Printable View
ja takze sie dolonczam do prosby o te materialy
kfkrzys@tlen.pl
Tak czytam sobie i tez bym prosił o te materiały :) :)
twisniewski10@wp.pl
Nic nie zstąpi tygodnia albo dwóch jeżdżenia jako obserwator, a potem kilku dni jako instruktor, ale pod okiem doświadczonego instruktora... ja tak zaczynałem, i na prawdę bez tego nie wyobrażam sobie jak bym poradził sobie z prawidłowym przygotowaniem kursanta do zdania egzaminu.
Jako początkujacy instruktor też byłabym wdzięczna za przesłanie mi rozkładu materiału nauczania z praktycznej nauki jazdy. Może uda mi się skorzystać z wspaniałomyślności andyd-ego lub jarzabka53 :D Mam za sobą kilkanaście godzin lekcji z kursantami którzy mieli już przejechane po kilkanaście lub nawet więcej godzin. W tym tygodniu dostanę pod swoje skrzydła po raz pierwszy świeżaków, których mam szkolić od podstaw. Będę bardzo wdzięczna:)
Andyd też prosze cię o te materiały o których piszesz w mailu serdecznie pozdrawiam jędrekCytat:
Napisał andyd
Czy ma ktoś rozpisane zajęcia praktyczne, co, na której godzinie powinno być robione interesuje mnie pierwsze 10 godzin zajęć praktycznych
Z góry serdecznie dziękuje za pomoc
Dołączam się i również proszę o przesłanie materiałów na ps1966@wp.pl Z góry dziękuję.
Cytat:
Napisał 5010550600
Cytat:
Napisał andyd
podaj mail to wyślę
andyd
Witam proszę wyślij i mnie te materiały, o których piszecie na forum, mój mail to kaza61@wp.pl.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Jędrek.