to o co walczyli nasi dziadowie niechcesz wolnego rynku czyli powrót do komuny państwo mówi co ci wolno kupić za ile i w jakiej ilości ja osobiście wole wolny rynek niech przetrwa ten co jest najlepszy rynek sam go przyjmie lub wyzuci bo zasada jest taka jak coś sprzedajesz w tym przypadku wiedzę to jak dobrze sprzedasz to zadowolony klijent powie o tobie 2 osobom ale jak żle sprzedaż to powie 20 osobom i wkońcu jak będziesz kiepski to i tak nikt nie przyjdzie bo będzie wiedział że go nie nauczyszCytat:
Napisał Kristof
czy może lepsze regulacje prawo jazdy zaczyna się od kategoria B 15 tyś zł kat C 60 tyś zł kat D 160 tyś zł
dlaczego taka cena bo takie ma widzimisie urzędnik który chce zmonopolizować komunikacje masową i dzięki temu ograniczy ilość nowych praw jazdy i co wtedy byś protestował że zle wyregulowali cenę dlaczego jak ja chcę wejść na rynek to nie mogę być konkurencyjny dla ciebie kupić poloneza za 500 zł i próbować się przebić chociaż wiem że na poloneza nikt by nie przyszedł najlepiej clio i w dodatku czerwone tak jak ma word tak samo jest z każdym innym rynkiem i uwarzam że państwo od rynku wara