Zdawalem i zdalem obie kategorie tj. A, B w tym roku.
Printable View
Norian, teorię zdawałem w Bydgoszczy, praktyka w Toruniu.
Jak wiesz, kurs nie jest obowiązkowy. Jednak bez odpowiedniego przeszkolenia nie ma co startować do egzaminu. Robiłem kurs kat. A w szkolainstruktorów.pl. Materiał z zajęć teoretycznych w pełni pokrywa się z pytaniami na egzaminie. Na kat. B nie uczestniczyłem w kursie kwalifikacyjnym, ale mam za sobą kilka kursów doskonalenia jazdy. Przed egzaminem ćwiczyłem dodatkowo na torze "Kielce" w Szkole Jazdy Subaru. Do teorii kat. B przygotowałem się sam z własnych materiałów.
Egzaminy prowadzone są też w Opolu.
Jak interesują Cię dokładniejsze informacje, zachęcam do lektury mojego bloga. Zawarłem opis kolejnych kroków w zdobywaniu uprawnień:
http://danielpiecychna.blogspot.com/...chniki%20jazdy
Pozdrawiam
Piecyk wielkie dzięki. Przy odrobinie wolnego czasu poczytam całego bloga. Mialem tylko zerknąć na bloga na chwilkę, a już mi zeszło 40 minut, a zaraz zaczynam jazdy z kursantami.
Z tego co się orjentuję, to 7 listipada jest egzamin w Bydgoszczy.
6 listopada jest teoria w Bydgoszczy (lista już zamknięta). W Opolu ma być pod koniec listopada.
Zdawał ktoś w Bydgoszczy?
Zdawałem. I co najważniejsze - zdałem :)
Zapomnij o tym w tym roku. Nie będzie już egzaminów. W przyszłym roku wchodzą zmiany i tu też nikt nic nie wiem. Jedyne co wiadomo, to, że kurs będzie obowiązkowy, a do tej pory nie był, także musisz poczekać do przyszłego roku.
A pisałeś coś o Opolu.