-
Ja dzisiaj miałem egzamin w Lublinie
test zestaw 10
Raczej łatwy - zero blędów
Prezentacja wykładu - sygnalizowanie postoju podczas awarii lub wypadku
A na placu ruszanie z miejsca i jazda pasem ruchu do przodu i do tyłu.
Na prezentacji wykładu egzaminator przerwał mi po omówieniu celów i powiedział, że nia ma mnie po co trzymać skoro tak dobrze się przygotowałem.
Na placu egzaminator powiedział " No to objaśni mi Pan zadanie nr2 Ruszanie z miejsca i jazda pasem ruchu do przodu i do tyłu. Jest Pan zadowolony z takiego zestawu?"
Odpowiedziałem " instruktor musi potrafić objaśnić każde zadanie także jestem zadowolony bez względu na co bym nie trafił"
Powiedział, że mam u niego dużego plusa za to - stres mi opadł i na luzie objaśniłem co i z czym się je na tym zadaniu
Wynik egzaminu pozytywny :)
-
To pogratulować Panie instruktorze ;-)
-
-
Witam, 11 grudnia 2012 roku mialam egzamin w Lublinie. Wynik pozytywny :) ! Mam wszystkie konspekty z Lublina, Wrocławia, Rzeszowa, Poznania oraz wszystkie pytania z przepisów i z dydaktyki, psychologii. Chętnie się podzielę. Proszę pisać na maila: majka.mackiewicz@wp.pl , po przeglądnięciu tych materiałów egzamin na pewno będzie zdany pozytywnie :) Pozdrawiam !
-
witam
jak wyglada czesc teoretyczna w Lublinie??
-
Najpierw zdajesz test
18 pytań z prawo o ruchu drogowym - pytania z odpowiedziami wielokrotnego wyboru
6 pytań z metodyki i psychologii - w każdym tylko 1 odpowiedź prawidłowa
Po zaliczeniu testu wchodzisz na sale losujesz temat i masz czas na opracowanie sobie własnego konspektu.
Komisja a raczej egzaminator chce znać cele, metody, zasady i środki dydaktyczne. jak będą OK idziesz do kolejnego etapu tj na plac
-
jak egzamin zaczyna sie o 16 to o ktorej sie konczy?
duzo bylo wynikow negatywnych?
-
Hmm ja całość skończyłem o 19.00
Zdało ok 1/3 osób
-
don gergorio a masz jakies konkretne matreialy pod Lublin?
na co trzeba zwrocic szczegolna uwage?
trdudne sa testy?
-
Witajcie. Udało mi się zdać egzamin z dniem 5 grudnia. Orientuję się ktoś kiedy dostaniemy legitymacje? W moim starostwie powiatowym (Mielec) dokumenty jeszcze nie wpłynęły z Lublina. Orientuje się ktoś kiedy może to nastąpić? Z tego co pamiętam miały być one rozesłane po zakończeniu całej sesji.