ale warto pogłówkować :D
Printable View
ale warto pogłówkować :D
ale to jedna odp poprawna bo ja bym zaznaczyla a i b w tych bad lek
bad psych odp c bym zaznaczyla
znak inf odp a i c mysle
bad psych odp c mysle
Witam,
Ja zdaję 15 I również w Lublinie śledzę wątek dłuższy czas, aż postanowiłem się ujawnić :) odpowiadając na pytania popełniłem jeden błąd :( pozwolę sobie odpowiedzieć na pytania już po sprawdzeniu więc dla badania lekarskiego odp: a,c badania psychologiczne odp: b,c znak informacyjny odp: a,c. Błąd zrobiłem nie zaznaczając c przy bad psychologicznych wyszło dopiero, gdy wziąłem ustawę do ręki :/ Jeżeli Masz/Macie czas podrzućcie jeszcze jakieś pytania z waszych egzaminów, które zapamiętaliście :) Na pewno wiecie jak się teraz czujemy :P :) powodzenia 'beatka3' no i gratulacje 'Grzegorz Siwiec' i 'don gregorio'.
Mam pytanie również gdy opracowywaliście konspekty czy bohomazy (czyt. odręczny plan zajęć i konspekt) był do wglądu komisji ? i czy można było się nim podpierać ? Czy należy mówić zupełnie z głowy ? Dzięki wielkie z góry za odpowiedź !
Komisja nie zagląda w to co nakreśliłeś na kartce - możesz z tego korzystać :)
A poza tym mnóstwo pomocnych testów macie na moim CHOMIKU
to bardzo dobra wiadomość, w sumie z moich notatek i tak by wiele pożytku nie mieli :) Dużo pytań mam ale myślę, że po prostu muszę się uzbroić w cierpliwość i we wtorek sam się przekonam jak to wygląda :)
Pytaj pytaj Co wiem to odpowiem
To jak sie przekonasz to napisz co miales ja startuje 18 stycznia:)pozdro