-
Powtarzam swoje pytanie,ponieważ nikt nie odpowiedział do tej pory :Witam.Chciałbym prosić o doradztwo w sprawie zakupu Renault Clio.Gdzie w Polsce można go kupić najtaniej(oczywiście nowe),oraz czy do nauki jazdy można wziąć auto w leasing?Czy lepiej jest kupić auto za gotówkę lub na kredyt,czy może w leasing?Oraz jakie są łączne koszty przystosowania auta do nauki jazdy i ubezpieczenia.Oczekuję odpowiedzi od osób doświadczonych w tej branży.
-
Z tego co wiem salony Renault mają zniżkę dla instruktorów 11%,ale pewnie u niektórych można wytargować więcej-tylko u których?Ktoś wie?Jaki model jest używany podczas egzaminów?i ostatnie pytanie czy kupując nowe clio ze zniżka otrzymujemy auto już przerobione do nauki jazdy?
Pozdrawiam
-
Andyd rozpętał prawdziwą lawinę meilową w spr rozkładu materiałów nauczania z praktycznej nauki jazdy,co na których zajęciach powinno się odbywać ,napiszcie prosze czy ktoś jednak jest w ich posiadaniu czy jak zwykle ....dużo szuuuumu......
-
Jeżeli jest ktoś w posiadaniu materiałów z praktycznej nauki jazdy, co na których zajęciach powinno się odbywać, bardzo proszę o przesłanie na adres piterzajac@gmail.com będę bardzo wdzięczny ponieważ za kilka dni rozpoczynam prace i chciałbym być jak najlepiej przygotowany do zajęć. DZIĘKUJE!!!
-
-
Czy mógłby ktoś wkleić przynajmniej jakiś ogólny rozkład kursu praktycznej nauki jazdy? czego uczyć mniej więcej na poszczególnych lekcjach? Wiadomo, że jest to uzależnione od wielu czynników, ale ogólny rozkład dla orientacji byłby pomocny. To taka prośba do doświadczonych instruktorów, napiszcie krótko, jak rozłożyć naukę poszczególnych elementów na etapy :)
-
Najprościej to chyba w/g etapów wyszczególnionych na Karcie przeprowadzonych zajęć ;) Robisz z kursantem wszystko po kolei i patrzysz jak mu idzie i z tym co ma największe problemy najczęściej powtarzasz :) - to takie moje podejście, każdy ma swoje ;)
-
Witam, czy również mógłbym prosic o wysłanie tych materiałów na maila?
Oto mój adres: janoszu@gmail.com
Wdzięczny za pomoc :) Pozdrawiam