No z tym komunikatem, na stronce PW pisze, ze to jest ostateczny ;P i tak chodze co kilka dni pytac, bo doczekac sie - jak kazdy - nie moge ;P dzieki Adamus, mam nadzieje ze jeszcze w tym tyg. bedzie :P
pozdrawiam
Printable View
No z tym komunikatem, na stronce PW pisze, ze to jest ostateczny ;P i tak chodze co kilka dni pytac, bo doczekac sie - jak kazdy - nie moge ;P dzieki Adamus, mam nadzieje ze jeszcze w tym tyg. bedzie :P
pozdrawiam
A ja tak miałem :pCytat:
Napisał Adamus
prawko odbierałam 3 tygodnie temu i czekałam 11 dni :)
Ja czekałam 6 dni. Po 6 dniach było juz na stronie internetowej ze dokument do odbioru i poszłam do wydziału komunikacji no i czekał na mnie:)
Ostatni przypadek u mnie - 5 lipiec zdane w WORD Tarnobrzeg - 25 lipiec odebrane w Starostwie w Starachowicach - strasznie dlugo!!
Witam;)
Jeśli chodzi o czas oczekiwania na wydanie prawa jazdy w Grudziądzu to jest to mniejwiecej od 7 do 10 dni roboczych, ale z reguły okres oczekiwania nieprzekracza 7 dni roboczych;) Pozdrawiam!;)
A ja w Dąbrowie Górniczej czekałem aż prawko trafi do urzędu tylko 6 dni :) ( zdałem w sobote a w przyszły piątek już było :) ) pzdro.
A skąd jesteś? Ja mieszkam w Trzciance i egzamin zdawałem 3 lipca. Póki co na jet stronce https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx ani widu ani słuchu. Byłem już też zapłacić 9 lipca i wtedy mówili że papiery z wordu nie przyszły jeszczeCytat:
Napisał O_O