Marta1991 napisała:
O co chodzi z tymi 4 razami, bo nie bardzo rozumiem.Cytat:
4 razy to pikus w porownianiu do mnie o.o
Printable View
Marta1991 napisała:
O co chodzi z tymi 4 razami, bo nie bardzo rozumiem.Cytat:
4 razy to pikus w porownianiu do mnie o.o
4 podejscie do egzaminu. teraz juz rozumiesz? :) xD Noooo...ja cos czuje ze ja teraz tez nie zdam nawet z placu nie wyjade. czy to jest mozliwe zeby sie "stracila gdzies" zdolnosc do wlasciwej oceny sytuacji, odleglosci itd...O.o na wszystkich egzaminach nie mialam problemu z placem , lukiem przede wszystkim, recznym (nawet nie myslalam o tym ze moge tego nie umiec)... itd a teraz to ja nie wiem to jakas masakra moze ja sie po prostu nie nadaje... O.o
Marta1991, Trochę wiary we własne możliwości nie jesteś pewna ich? dokup godziny a na nich szczegółowo kontaktuj się z instruktorem pytaj go, jeżeli masz wątpliwości powiedz, że chcesz doszlifować plac i ruszanie na wzniesieniu.
Co do egzaminu... taka moja mała rada, która w jakimś stopniu pozwoliła mi zdać egzamin państwowy. Rozumiem, że masz zdane testy no, więc podziel sobie egzamin na 2 fazy plac i miasto. Zostaniesz wywołana do auta skup się na wyznaczonych przez egzaminatora zadaniach, czyli przygotowanie pojazdu do jazdy skup się na tym co Ci wylosowało do pokazania nie wybiegaj myślami "Ja się boję łuku, "ja się boje wzniesienia", "a co na mieście jak się na stopie nie zatrzymam i co będzie?" i tak samo przy innych zadaniach, czy to łuk, czy to wzniesienie przy tych zadaniach też nie "wybiegaj" myślami w przód tylko rób to, co masz zrobić jak tylko najlepiej potrafisz.
Wyjedziesz na miasto? brawo, ale nie popadaj w samozachwyt no nawet lepiej powiem nie popadaj w samozachwyt aż do samego końca możesz się uspokoić i zdekoncentrować, gdy dostaniesz karteczkę z napisem "Pozytywny" No i wracając do tego miasta tam, także należy skupić się na jednej wykonywanej czynności nie odbiegać na drugie, trzecie, czwarte skrzyżowanie... Skup się na tym co mówi - wydał polecenie, by zawrócić? no to skup się na tym oceń sytuację przed tobą za tobą i wykonaj to zadanie jak tylko potrafisz tak jak Cię instruktor uczył no i to się tyczy także innych zadań - polecenie "na najbliższym skrzyżowaniu proszę skręcić w prawo" no to pełna koncentracja ocena sytuacji kierunek, upewnienie i zmiana pasa.
Powodzenia :)
Marta1991 napisała:
Cytat:
Zdawalam juz niestety ale 8 razy. Teraz bedzie 9 O.o
Nie.Cytat:
4 podejscie do egzaminu. teraz juz rozumiesz?
Raz piszesz, że 8 razy zdawałaś, innym razem, że to 4 podejście.
ksu, Marta1991 wczesniej chyba odniosła sie do mojego postu, że 4 razy to pikuś, że Ona już 8 razy zdawała i teraz będzie 9, chyba o to jej chodzi :)
Dokładnie o to slowdzerson :) Nooom, nie wiem dlaczego ale juz nie ma nadzieji ze kiedys zdam...Jak juz umiem i jest wszystko ok to na nastepnz raz sie wszystko zdupia i masakra... O.o
slowdzerson napisał:
Może i tak ;-)Cytat:
ksu, Marta1991 wczesniej chyba odniosła sie do mojego postu, że 4 razy to pikuś, że Ona już 8 razy zdawała i teraz będzie 9, chyba o to jej chodzi
Dobrze się znasz na kobietach i dobrze je rozumiesz ;-)
A w jakim miescie robiliscie prawko??? :)))
powiedzcie mi zawsze tak jest jak sie skreca w lewo na swiatlach nie keirunkowach tylko tych normalnych to trzeba ustapic pierwszenstwa??? :))
Marta1991 napisała:
Gemeralnie tak, choć wszystko zależy od programu sygnalizacji. Od regóły są wyjątki. Zależy też, czy jest to sygnalizacja cykliczna stałoczasowa, czy zmiennoczasowa (akomodacyjna), czy też acykliczna.Cytat:
powiedzcie mi zawsze tak jest jak sie skreca w lewo na swiatlach nie keirunkowach tylko tych normalnych to trzeba ustapic pierwszenstwa???
Mam takie pytanie do Was:
1. Slyszalam ze od stycznia (czyli od wprowadzenia nowych testow) bedzie mozna sie zapisywac na egzaminy przez internet czy to prawda? :) O.o Czy w takim razie nie bedzie mozna juz sie zapisywac normalnie poprzez pojscie osobiscie do WORDu?
2. Myslicie ze trudne beda te nowe testy?? O.o
3. chodzi mi o taka sytuacje na drodze:
http://www.autocentrum.pl/pic.php?fi...4394254.69.jpg
i teraz pytanie: czy ten samochod skrecajacy w lewo na swiatlach musi ustapic pierwszenstwa temu tak co skreca w prawo jak i jedzie prosto??? O.o mozliwa jest wgl taka sytuacja? O.o :))