Siemka, może ktoś zdawał już egzamin w Podlaskim Urzędzie Wojewódzkim w Białymstoku przy ulicy mickiewicza 3 sala konferencyjna? Ostatnio zdawałem w Łomży i była tragedia człowiek siedział na człowieku :twisted:
Printable View
Siemka, może ktoś zdawał już egzamin w Podlaskim Urzędzie Wojewódzkim w Białymstoku przy ulicy mickiewicza 3 sala konferencyjna? Ostatnio zdawałem w Łomży i była tragedia człowiek siedział na człowieku :twisted:
Siemka :twisted: Znowu do tyłu :wink: Zdawało 24.10.07 teorię 40 a zdało 11
Siemka :twisted: nowy miesiąc nowa szansa :mrgreen:
Przewidywany termin egzaminu na instruktora 17.11.07r Białystok, ale jak nie będzie frekwencji to 18.11.07r Suwałki :!:
skecz przykro mi .Ale na moje oko powinjienes w innymmiescie zdawać .Rozmawialam z kolega i on jak sie przeniósl do innego miasta od razu zdal;>Wiec może pomysl o tym
pozdrawiam
Siemka :twisted: Fajniutka masz rację, tylko ja osobiście nie żałuję tych nie zdanych egzaminów, bo dzięki temu bardziej się zmobilizowałem do pracy :wink: Będzie dobrze :mrgreen:
skecz w takim razie to inna bajka:]
Może jescze ja sie wyrobie:P i razem z Toba bedę robila :lol:
fajniutka-czemu inna bajka :twisted:
Siemka :twisted: egzamin w Białymstoku w WORD o godzinie 8.00 w dniu 17.11.2007 :wink:
skecz zauważyles ze tylko mys ie udzielamy w tym temacie:D:D PRzyjde popatrzeć jak zdajesz:P:P Kibicowac:D:D Ok?:D:D:
:twisted: Wiem,że tylko my się udzielamy, ale tym tematem jest zainteresowanych naprawdę sporo osób :shock: OK!