najlepiej to sobie zadzwon do WORD-u w Lublinie to ci wszytsko powiedza
a masz jakies matreiały??
za pierwszym razem zdales?
Printable View
najlepiej to sobie zadzwon do WORD-u w Lublinie to ci wszytsko powiedza
a masz jakies matreiały??
za pierwszym razem zdales?
W Starostwie jest wydział co się tym zajmuje - taka komórka WK.. Wcześniej jak za 2 tygodnie papiery nie przyjdą - potem pan posprawdza papiery i wyda wyrok - ja musiałem ponownie zrobić badania(jak przed kursem) .. Aha - tylko oryginały ich interesują, więc zabierz ze sobą wszystkie papiery, bo będziesz latał.. Potem po opłaceniu w kasie odbiór za dwa, trzy dni ..
A ile płaci się przy odbiorze?
E to jeszcze znośnie :)
Jak na XXI wiek to ta legitymacja to szajs !! W zeszłym wieku dokumenty robili lepsze.. Powinna być plastikowa karta jak DO ..
Poza tym nie podoba mi się ważny dokument wypisywany ręcznie - minimum to pismo drukowane, a najlepiej druk .. Mam dość urzędasów przekręcających nazwisko lub inne dane..
ty to ja myślałem, że tyle się czeka gdyż właśnie wewnątrz dane uzupełniane są metodą cyfrowo-komputerową, a Ty mnie piszesz że oni to długopisem bazgrzą? No ładne rzeczy :)
Tak, dokładnie ..
Tak wygląda..
http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...auki_jazdy.jpg
Tutaj jeszcze ktos wypisał ją drukowanymi literami, moja jest odręcznie i to mi sie nie podoba.. Gdybym widział jak to robia to bym zwrócił uwagę..
Ty no to rzeczywiście - jak legitymacja ze szkoły średniej, choć teraz nawet niektóre szkoły średnie mają lepsze bo w postaci kart magnetycznych....
ehhh bo to Polska właśnie