w trójmieście najtaniej znalazłem w Lok Gdynia- 300, kto da mniej?:o a dzwoniłem do urzędu i co do warsztatów dla swieżo upieczonych, to mi odpowiedzą w przeciągu tygodnia, czy obowiązują.
w trójmieście najtaniej znalazłem w Lok Gdynia- 300, kto da mniej?:o a dzwoniłem do urzędu i co do warsztatów dla swieżo upieczonych, to mi odpowiedzą w przeciągu tygodnia, czy obowiązują.
A od razu nie mogli Ci udzielić odpowiedzi ;-)?
Pewnie muszą to skonsultować ze swoim Radcą Prawnym ;-).
A czy to pierwszy bezsensowny przepis naszego ustawodawcy? Pytanie jest oczywiście retoryczne.
Jeżeli są chętni to 19 października o godz 10 w Ursusie, będą odbywać się warsztaty. Koszt to 250zł ale gdyby zebrała się większa grupa, może udało by mi się wynegocjować 200zł od osoby. Jeżeli ktoś jest chętny to poproszę o wysłanie mi na pw nr telefonu.
Uzyskałem uprawnienia instruktora we wrześniu tego roku :) . Czy muszę zaliczyć jeszcze w tym roku warsztaty? Jest może jakaś podstawa prawna, która uwzględnia mój przypadek? Będę wdzięczny za odpowiedź :)
odpowiedzieli mi w końcu i uznali iż wszyscy tego roczni, tz świeżo upieczony instruktor nie musi odbywać warsztatów w tym roku;)
Podali jakąś podstawę prawną z której wynikałoby takie stanowisko?
A może pokierowali się zdroworozsądkowym logicznym myśleniem, co się niestety rzadko w naszym kraju zdarza.
Bez podstawy prawnej to stanowisko pana X czy pani Y w tej sprawie nic nie znaczy. Za dwa tygodnie zmienią zdanie, a po 7 stycznia wykreślą z grona instruktorów i będzie pozamiatane, sami zaś wyprą się w żywe oczy tego co wcześniej mówili.
Co za bzdura z tymi szkoleniami... nie dosyć , że ledwo na tym idzie kilka zł zarobić to jeszcze z własnej kieszeni trzeba wydać ...