Tak jest ustawiony taki punkt (jeżeli chodzi o Toruń). Po punkcie jest to od 5 - 10 metrów prostej i dopiero zaczyna się zakręt. Przed punktem zwykle stoi radar, który mierzy i wyświetla prędkość, choć ostatnio go nie było, bo coś im nawaliło.
Printable View
Tak jest ustawiony taki punkt (jeżeli chodzi o Toruń). Po punkcie jest to od 5 - 10 metrów prostej i dopiero zaczyna się zakręt. Przed punktem zwykle stoi radar, który mierzy i wyświetla prędkość, choć ostatnio go nie było, bo coś im nawaliło.
Jak ja zdawałem też był zepsuty, egzaminator siedział z boku i krzyczał szybciej, szybciej :)
Zgodnie o obietnicą zamieszczam film z treningu przed egzaminem. Oczywiście ze środka pojazdu wszystko wygląda dużo dynamiczniej niż widać to na filmie. Prezentowane są zadanie egzaminacyjne nr 2 i 3 (niepełne).
http://www.youtube.com/watch?v=6treaPQFHc0
witam!
Czy jest ktos kto posiada jakiekolwiek pytania egzaminacyjne na kat B ktore pojawiaja sie w poznaniu? zdawalem tam raz ale pytania byly skontruowane na zasadzie co autor mial na mysli...
A czy orinetujesz się gdzie i kiedy będą teraz organizowane egzaminy i czy można się jeszcze zapisać na taki egzamin?
Z tego co wiem w tym roku już nie będzie egzaminu w Toruniu.
Tu obiecany film z jazd przed egzaminem, w rzeczywistości wygląda to dynamiczniej. youtube.com/watch?v=6treaPQFHc0
witam czy ktoś orientuje się gdzie będzie najszybciej kurs w styczniu 2012??? i pytanie egzaminy są tylko w toruniu??? czy coś się ma zmienić